iGO

 

Информация, снимки, карти, характеристики на софтуера.

 

 

iGO е име на софтуер. Софтуерът е унгарски. Въпросният има различни версии и те са с имена: iGO 2006, iGO8, iGO amigo и iGO primo. От снимките по-долу можете да придобиете представа за визията на всяка от различните версии. Характерно за iGO е, че менюто е лесно за употреба, софтуера работи бързо и графиката е много добра. Въпросният софтуер се вгражда в навигационни системи от различни производители. Например: ASUS, HP, Prestigio, LG, Clarion, Baupunkt и много други. iGO е един от най-бързо развиващите се софтуери за навигация. Може да търси по име, номер на улицата и номер на блок. Има меню и гласови команди на български език. Настройки за пешеходец, кола, такси, автобус, и др. Картата за България е добра и постоянно се обновява, в най-новите версии на въпросната, България е покрита на 100%. iGO има много добри карти за централна, а също и за източна Европа в това число: България, Гърция, Румъния, Турция и др.

 

Сайт на iGO:
www.navngo.com
www.igomyway.com

 

Сайт за обновяване на карти:
www.naviextras.com

 

 

Софтуер iGO

 

Софтуер iGO се произвежда в 2 варианта, за устройства с операционна система: Windows Mobile, Android, iPhone и за навигационни системи с Windows CE. В първия вариант софтуера се продава на SD карта, която автоматично се инсталира като се постави във Вашия мобилен компютър и има право на безплатно обновяване, а вторият вариант се вгражда в навигационните системи, и обновяването обикновено се заплаща. Специфичните неща са: много добра графика, меню което е направено лесно и удобно за работа, и бързодействие, тоест търсенето и изчисляването на маршрут става изключително бързо. Например резултатите при търсене на номер на блок, се появяват мигновено, което е доста важно ако постоянно бързате. Като друго удобство може да се отбележи "интелигентната клавиатура", тоест при търсене на адрес буквите, които не са необходими изчезват, което помага за по-лесното намиране на адреса. Софтуер има няколко версии: първата е iGO 2006, след това iGO8, iGO amigo и последната е iGO primo. iGO Primo, е последната върхова разработка в областта на навигационните софтуери. Въпросният софтуер е събрал най-доброто, от всички предишни версии, като графиката е значително подобрена и са добавени нови функции. Всичките версии се поддържат и картите и се обновяват. По-новите версии поддържат 3D сгради и е въведен релефа на цяла Европа, въпросните 3D сгради за момента ги има в големите български и европейски градове.
Всички навигации с iGO, на нашия сайт тук.

 

Навигационни системи с iGO

 

Специфичното при навигационните системи с iGO, е че се произвеждат от различни производители и идват с различни пакети с карти, най-често са с карти на източна Европа или с карти за цяла Европа. Устройствата се различават на външен вид, имат също различни екстри като: FM трансмитер, трафик приемник, Bluetooth и др. Различават се и по това, коя версия на софтуера е качена, но като цяло, ако версията на софтуера и на картите е една и съща, устройствата работят еднотипно. В зависимост от това, какво устройство си изберете, е възможно, картите да са по-нова версия с повече детайлни градове или по-стара с по-малко детайли.

 

Навигационните системи с iGO на нашия сайт:

Prestigio
ASUS
WayteQ
Всички навигации


 

Карти за iGO

 

Софтуера iGO използва карти от различни производители. Основните доставчици, на карти за iGO, са производителите Телеатлас и Навтек. Освен тези 2 големи производителя, софтуерът iGO използва и карти разработени от регионални производители на карти, като по този начин се получава по-голям избор и съответно по-добро покритие, и по-детайлни карти.

Покритието на най-новите карти от Телеатлас, за България и за доста други държави, можете да видите тук:
http://www.tomtom.com

Покритието на най-новите карти от Навтек, можете да видите тук:
www.navteq.com

Ако сте разгледали в детайли връзките по-горе, най-вероятно сте добили престава, какво е покритието на картите на основните производители, като добавим към това и картите произведени от регионалните производители, може да направим извода, че софтуерът iGO има отлично покритие на картите. Съответно обаче, когато се купува GPS навигация, е добре да се има предвид, че покритието ще варира в зависимост от версиите и картите, заредени в конкретното устройство.
Всички навигации с iGO, на нашия сайт тук.
 

 

 

Снимки на iGO:

/подредени по версии, от най-стара към най-нова/

 

 

 

 

iGO 2006 основно меню
iGO 2006 основно меню

 

iGO 2006 навигация
iGO 2006 навигация

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iGO8 основно меню
iGO8 основно меню

 

iGO8 3D навигация
iGO8 3D навигация

 

iGO8 3D сгради в София
iGO8 3D сгради в София

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iGO amigo основно меню
iGO amigo основно меню

 

iGO amigo 3D навигация
iGO amigo 3D навигация

 

iGO amigo 3D сгради в София
iGO amigo 3D сгради в София

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iGO primo основно меню
iGO primo основно меню

 

iGO primo 3D сгради
iGO primo 3D сгради

 

iGO primo 3D релеф
iGO primo 3D релеф

 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
При записване се съгласявате с нашата политика за поверителност
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.