Garmin Pay


Какво представлява ?
Garmin Pay е услуга, която се предлага в часовниците Garmin и служи за безконтактни плащания, директно с часовника. Необходимо е само предварително да въведете данните от картата си в часовника. Garmin Pay е удобен начин да извършвате плащания или да теглите пари от банкомат, без да носите своята карта или смартфон.

Кой я предлага ?
За предлагане на тази услуга в България, към момента Garmin си партнират с FiBank (Първа Инвестиционна банка) и Mastercard. Системата работи и с много други международни банки, с кредитни и дебитни карти издадени от други държави.

Къде работи?
Къде можете да използвате Garmin Pay? Плащанията могат да се извършват само на безконтактни POS терминали, каквито вече са налични в повечето обекти, а тегленията - от безконтактни банкомати. Акцентът тук е, че тегленето на пари не е ограничено само до банката издател на картата, а е възможно от различни банки, като условието е да се поддържа безконтактно плащане.

Сигурно ли е ?
Garmin гледа сериозно на сигурността на Вашата платежна информация. Ето защо Garmin Pay Ви защитава, като се използват специфични за часовника номера на карти и кодове за транзакции при всяка покупка. Номерът на Вашата карта не се съхранява на Вашето устройство, нито на сървърите на Garmin, както и не се предава на търговците, когато плащате, така че плащате с увереност.

Лесно ли е ?
Да. Само с няколко бързи докосвания, Garmin Pay е лесно достъпен от Вашия съвместим часовник Garmin. Въведете своя парола, изберете правилната кредитна карта от Вашия виртуален портфейл и след това задръжте китката си близо до четеца на карти - това е всичко. Не е необходимо да носите смартфона си, нито карти или пари в брой.

Кой часовник да купя ?
Списък на всички часовници, които поддържат Garmin Pay:
Garmin Vivoactive 3
Garmin Vivoactive 3 Music
Garmin Forerunner 645
Garmin Forerunner 645 Music
Garmin Fenix 5S Plus
Garmin Fenix 5 Plus
Garmin Fenix 5X Plus
Garmin D2 Delta S (не се предлага от GPS6)
Garmin D2 Delta (не се предлага от GPS6)
Garmin D2 Delta PX (не се предлага от GPS6)
Garmin MARQ - Athlete, Expedition, Captain, Aviator, Driver (не се предлага от GPS6)
Garmin Forerunner 945
Garmin Fenix 6S
Garmin Fenix 6
Garmin Fenix 6X
Garmin Vivomove Style
Garmin Vivomove Luxe
Garmin Vivoactive 4/4S

 

 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!