CASIO G-SHOCK Mudmaster GWG-B1000
Предстаяме Ви новия Casio G-Shock Mudmaster GWG-B1000 - най-новият член на легендарното семейство G-Shock часовници. 
 

Този модел обединява военна издръжливост и функционалност с изчистен и модерен дизайн. Часовниците от линията G-SHOCK Mudmaster  са разработени за професионалисти, работещи в най-тежки и сурови условия.  

GWG-B1000 има метален корпус, подсилен с въглеродни влакна от полимерен материал и карбон, които не само изглеждат страхотно, но също предлагат здравина и изключителна издръжливост, устойчивост на  удари, прах, вода и други тежки условия. Има също и водоустойчивост до 20 BAR, което означава, че е перфектен за къпане, плуване и дори гмуркане.
 
   

Сапфиреното стъкло, което покрива циферблата, не само допринася за елегантния външен вид на часовника, но също така предпазва от нежелани драскотини и повреди.

Този часовник е създаден за приключения на открито и е издръжлив и подходящ за всякакви условия, издържа на ниски температури, като независимо къде ви заведе животът, B1000 ще ви бъде надежден Ваш спътник.

Относно батерията, тя издържа до 6 месеца при нормална употреба без излагане на светлина, а при включена функция за пестене на енергия до 24 месеца. Тези характеристики са на тъмно без соларно. Моделът има соларно зареждане, тоест зарежда се от слънчева светлина и съответно, благодарение на соларната  технология, ако го носите на слънце батерията ще е постоянно заредена.

   

Часовникът се сверява по радио сигнал, за да ви предостави винаги точното време, независимо къде се намирате. Вече няма да се притеснявате за точността на времето.

B1000 разполага с нов и подобрен сензор - Triple Sensor трета версия. Този троен сензор, включващ компас, барометър и термометър, които не само ви позволяват да следите метеорологичните условия и температурата, но също така ви помагат да се ориентирате в природата.

    

С какво още разполага Casio G-Shock GWG-B1000?
Радио сверяване  
Показва Изгрев/Залез
Има pамет за височини - показва максимална и минимална височина със съотвените дата и час
Показва всички изкачени метри, изчислява крайният резултат между началната и крайната точка
   
С размери 58.7mm x 52.1mm x 16.2mm и тегло само 114 грама, този часовник е компактен и удобен за носене. Не тежи на ръката ви и е подходящ за носене по всякакви поводи.
 
 
Casio G-Shock Mudmaster GWG-B1000-1AER не е просто часовник, той е вашият спътник във всички приключения и предизвикателства. Той предоставя точност, издръжливост и функционалност, с които да се справяте с всяка ситуация. Независимо дали сте планинар, пътешественик или просто обичате качествени продукти, този часовник е подходящ за Вас.


Всички варианти на CASIO G-SHOCK GWG-B1000 може да видите на следните линкове:

Черен: https://gps6.bg/casio-g-shock-mudmaster-gwg-b1000-1aer
Червен: https://gps6.bg/casio-g-shock-mudmaster-gwg-b1000-1a4er
Зелен: https://gps6.bg/casio-g-shock-mudmaster-gwg-b1000-3aer
 
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!