Как да поръчам ?

Възможните начини за поръчка са следните:

I. Бърза поръчка с един клик
II. Поръчка през сайта стандартна
III. Поръчка по телефона


 


I. Бърза поръчка с един клик

При тази поръчка натискате върху бутона "Купи без регистрация". Отваря се нов малък прозорец само със снимка на продукта и неговата цена, попълвате телефонен номер и натискате върху "Купи" и това е всичко. Ние ще Ви се обадим за уточняване на детайли. При бързата поръчка не могат да се използват кодове за отстъпка и не може да се кандидатства на кредит. Ако желаете да кандидатствате на кредит или да използвате код за отстъпка трябва да направите стандартна поръчка, за целта вижте точка II.

 II. Поръчка през сайта стандартна

Стандартната поръчка става с 3 лесни стъпки:

Стъпка 1. Изберете продукт и натиснете върху големия син бутон "КУПИ" (снимка 1 по-долу).

Стъпка 2. Автоматично се отваря следващата страница, на нея, ако сте нов клиент трябва да въведете вашите данни, да изберете плащане и доставка и да се съгласите с условията (снимка 2 по-долу). Aко вече сте поръчвали от нас е необходимо да се идентифицирате с имейл и парола от бутона ВХОД. В случай, че имате код за отстъпка тук е мястото за въвеждане на кода, необходимо е да въведете и да активирате кода вижте в детайли как се използва код за отстъпка.

Стъпка 3. Завършете поръчката като натиснете върху големия син бутон "ПОТВЪРДИ" (снимка 3 по-долу).

За да е успешно завършена поръчката накрая трябва да видите съобщението "Поръчката е приета!"


 

 

III. Поръчка по телефона

За да направите поръчка по телефона е необходимо предварително да сте избрали продукта, който желаете да купите и да се обадите на телефон . Наш служител ще запише Вашите данни - имена, телефон за връзка, адрес за доставка и др. Поръчка по телефона е възможна само в работно време. По телефона не може да се кандидатства за кредит. По телефона не се правят отстъпки и не могат да се използват кодове за отстъпка.
Забележка: при поръчка по телефона и при бърза поръчка не е възможна покупка на кредит, тоест покупка на кредит е възможна само при вариант II след като въведете всички необходими данни. Използването на кодове за отстъпка също е възможно само при вариант II.


 

 


 

 


 

 

 

 


Вижте също:
Нашите условия
Как се използва код за отстъпка
Плащане на кредит с TBI
Плащане с PayPal
Въпроси и отговори

 

 

 

 


   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.