Как да поръчам ?

Възможните начини за поръчка са следните:

I. Бърза поръчка без регистрация
II. Поръчка през сайта стандартна
III. Поръчка по телефона


 


I. Бърза поръчка без регистрация

При тази поръчка натискате върху бутона "Купи без регистрация". Отваря се нов малък прозорец само със снимка на продукта и неговата цена, попълвате телефонен номер и натискате върху "Купи" и това е всичко. Ние ще Ви се обадим за уточняване на детайли. При бързата поръчка не могат да се използват кодове за отстъпка и не може да се кандидатства на кредит. Ако желаете да кандидатствате на кредит или да използвате код за отстъпка трябва да направите стандартна поръчка, за целта вижте точка II.

 II. Поръчка през сайта стандартна
Стъпка 1. Изберете продукт и натиснете върху бутона . Така продукта отива във вашата количка, която се намира в горния десен ъгъл.
Стъпка 2. Отворете и вижте количката като натиснете върху нея. Когато количката се отвори можете да направите корекция на количеството или да премахнете продукти от нея. След това натиснете върху бутона Напред (ако имате код за отстъпка тук е мястото за въвеждане на кода, необходимо е да натиснете върху "Използвай код за отстъпка" и да активирате кода вижте в детайли как се използва код за отстъпка)
Стъпка 3. Ако сте нов клиент и нямате регистрация изберете "Нов клиент". Ако вече сте регистриран клиент изберете "Регистриран клиент". Можете също да изберете "Вход с Facebook" като тази опция Ви спестява попълване на полета и не е необходимо да помните име и парола.
Стъпка 4. Ако сте избрали "Нов клиент", е необходимо да попълните Вашите данни и да натиснете върху бутона Напред.
Стъпка 5. Изберете вида на доставката и натиснете върху бутона Напред.
Стъпка 6. Изберете начина на плащане - наложен платеж, банков превод, PayPal или на кредит (с TBI Bank)  и натиснете върху бутона Напред.
Стъпка 7. Потвърдете Вашата поръчка като натиснете бутона Потвърди.
За да е успешно завършена поръчката накрая трябва да видите съобщението "Поръчката е приета!"


 

 

III. Поръчка по телефона

За да направите поръчка по телефона е необходимо предварително да сте избрали продукта, който желаете да купите и да се обадите на телефон . Наш служител ще запише Вашите данни - имена, телефон за връзка, адрес за доставка и др. Поръчка по телефона е възможна само в работно време. По телефона не може да се кандидатства за кредит. По телефона не се правят отстъпки и не могат да се използват кодове за отстъпка.
Забележка: при поръчка по телефона и при бърза поръчка не е възможна покупка на кредит, тоест покупка на кредит е възможна само при вариант II след като въведете всички необходими данни. Използването на кодове за отстъпка също е възможно само при вариант II.Вижте също:
Нашите условия
Как се използва код за отстъпка
Плащане на кредит с TBI
Плащане с PayPal
Въпроси и отговори

 

FB

   
К
О
Д

З
А

О
Т
С
Т
Ъ
П
К
А