За нас
GPS6 е един от водещите търговци на българския пазар за GPS уреди. При нас ще намерите: GPS навигации, GPS часовници, спортни GPS уреди, сонари за риба, камери, видеорегистратори и др.

  Сигурност
На пазара сме от 2005 г., реализирали сме много продажби и имаме хиляди доволни клиенти. Натрупаният от нас опит ни помага да предложим качествени продукти и услуги, и е предпоставка за по-голяма сигурност.

  100% оригинални продукти
Предлагаме продукти на световно известни брандове. Продуктите са 100% оригинални и пристигат при Вас с фактура и гаранционна карта. Работим с официалните доставчици на съответните марки за България.

  Дългосрочни отношения
Ние търсим дългосрочни отношения с клиентите. Поради тази причина ние се стремим да останете доволни след покупката и да се превърнете в наши лоялни клиенти.

  Българска фирма
Ние сме фирма със 100% българско участие, регистрирана в България и подлежаща на контрол от българските институции, и също е предпоставка за по-голяма сигурност. Освен това данъците остават в България.

  YouTube канал
Сами изработваме видеоклипове и ревюта на много продукти, за да може клиентът да види предварително желания продукт. В нашия канал в YouTube имаме стотици авторски видеоклипове и хиляди последователи.

  История
Имаме дългогодишна история и хиляди успешно доставени пратки. Можете да проверите възрастта на нашия домейн в сайтове като whois.domaintools.com.

  Безплатна доставка
Всички поръчки от нашия сайт на стойност над 200 лева се изпращат с безплатна доставка до офис на куриерите. Вие плащате само цената, която виждате на сайта и нищо друго допълнително.

  Връщане на продукт до 14 дни
За да сте още по-спокойни, имате възможност да върнете закупения продукт до 14 дни, а ние ще възстановим заплатената за продукта сума.

  Сигурна доставка
За да сте сигурни и спокойни, когато поръчвате, всяка пратка, която изпращаме има застраховка и отбелязваме опция за преглед, тоест преди да платите можете да видите продукта.
 

 

 

 

РЕАЛНИ ОТЗИВИ

(по-долу ще видите част от отзивите, които наши реални клиенти са оставили за нас в социалните мрежи, тоест това са реални отзиви, от доволни клиенти, които и в момента могат да се видят в нашите социалните мрежи)

 

  

 

 

В нашия канал в YouTube имаме повече от 400 авторски видеоклипа и периодично правим нови, основно Unboxing, понякога и кратки ревюта. Основната цел е клиентът да се запознае с външния вид и окомплектовката на продуктите.
 

 Според w3.org (организация по стандартизация) кодът на сайта ни е написан по стандартите, без нито една грешка. На следния адрес: validator.w3.org можете да проверите всеки сайт, включително и нашия. Статистиката показва, че написани без грешка сайтове са 1 на 1000000 (едно на един милион). 


 


Според Google PageSpeed Insights нашият сайт е един от най-бързите сайтове. Настолната версия на сайта ни има оценка за бързина 100 (теста е направен началото на 2019 година), което е най-високата оценка, давана от Google PageSpeed. На следния адрес: google.com/pagespeed можете да проверите скоростта на всеки сайт, включително и нашия. Статистиката показва, че сайтове с тази скорост са по-малко от 1 на 80 (едно на осемдесет). Високата скорост означава по-бърза работа с нашия сайт и по-малко изразходвани данни за Интернет от Вашия мобилен план. 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!