Опит
Ние от GPS6 сме специализирани в продажба на GPS навигации и други GPS уреди. Продаваме устройства от дълги години. Реализирали сме много продажби и имаме много доволни клиенти, още в началото на 2016 г. нашата Facebook страница имаше повече от 20 000 фена

  Българска фирма
Ние сме фирма със 100% българско участие, регистрирана в България и подлежаща на регулации и контрол от българските институции като КЗП и други, това е предпоставка за по-голяма сигурност. Освен това данъците остават в България.

 Интернет магазин
Нашата цел са клиенти, които искат да купят по Интернет. Не поддържаме шоурум и витрина с продукти. Това намалява нашите разходи, като ни помага да предложим по-ниска цена и по-добро обслужване.

  Реален офис
Имаме реален адрес и офис в София, ако желаете да върнете продукта или имате някакъв проблем можете да заповядате в офиса, а ако не сте от София да изпратите пратката с куриер.

  Реални видео клипове
Сами изработваме видеоклипове и ревюта на много продукти за да може клиентът да се запознае предварително с желания продукт. В нашия канал в YouTube имаме стотици авторски видеоклипове и над 1000 последователи.

  Връщане на продукт до 14 дни
Ако продуктът не Ви допада въпросният ще бъде сменен за друг или парите ще бъдат върнати. Вие решавате.

  Помагаме
Стремим се да помагаме на клиентите, тоест ако имате някакъв проблем ще се опитаме да вникнем в случая и да го разрешим. Ако не е в нашата компетентност, ще Ви дадем насоки къде могат да Ви помогнат.

  Оборотна навигация
Ако сте закупили GPS навигация, която даде дефект и ремонтът се бави повече от 6 работни дни, заповядайте в нашия офис и ще получите оборотна навигация, която ще ползвате докато вашата навигация се върне от сервиза.

  Обновяване на картите
Ако имате нужда от обновяване на картите можете да разчитате на нас, услугата е платена. Картите за някои модели са платени за други са безплатни.

  Безплатна доставка
Всички поръчки от нашия сайт на стойност над 200 лева се изпращат с безплатна доставка в България, Вие плащате само цената, която виждате на сайта и нищо друго допълнително.

  Сигурна доставка
За да сте сигурни и спокойни, когато поръчвате, всяка пратка, която изпращаме има застраховка и отбелязваме опция за преглед, тоест преди да платите можете да видите продукта.

  Удобен и бърз сайт
За да се чувствате добре и да бъде поръчката бърза и лесна сме изработили сайта по най-новите HTML5 технологии с елегантен дизайн и възможност за лесна поръчка без регистрация само с един клик.

 

 

 

ОТЗИВИ

  

 

Според w3.org (организация по стандартизация) кодът на сайта ни е написан по стандартите, без нито една грешка: 

 

Според Google PageSpeed Insights нашият сайт е един от най-бързите сайтове. Настолната версия на сайта ни има оценка за бързина 100, което е най-високата оценка, давана от Google PageSpeed: