За нас
GPS6 е един от водещите търговци на българския пазар за GPS уреди. При нас ще намерите: GPS навигации, спортни GPS уреди, смарт часовници, сонари за риба, камери, видеорегистратори и др.

  Опит
На пазара сме от дълги години, реализирали сме много продажби и имаме хиляди доволни клиенти. Натрупаният от нас опит ни помага да предложим качествени продукти и услуги, и е предпоставка за по-голяма сигурност.

  Българска фирма
Ние сме фирма със 100% българско участие, регистрирана в България и подлежаща на регулации, и контрол от българските институции като КЗП и др., и също е предпоставка за по-голяма сигурност. Освен това данъците остават в България.

  YouTube канал
Сами изработваме видеоклипове и ревюта на много продукти, за да може клиентът да се запознае предварително с желания продукт. В нашия канал в YouTube имаме стотици авторски видеоклипове и над 4000 последователи.

  История
Имаме дългогодишна история и хиляди успешно доставени пратки. Можете да проверите възрастта на нашия домейн в сайтове като whois.domaintools.com.

  Дългосрочни отношения
Ние търсим дългосрочни отношения с клиентите. Поради тази причина ние се стремим да останете доволни след покупката и да се превърнете в наши лоялни клиенти.

 Интернет магазин
Нашата цел са клиенти, които искат да купят по Интернет. Не поддържаме шоурум и витрина с продукти. Това намалява нашите разходи, като ни помага да предложим по-ниска цена и по-добро обслужване.

  Реален офис
Имаме реален адрес и офис в София, ако желаете да върнете продукта или имате някакъв проблем можете да заповядате в офиса, а ако не сте от София да изпратите пратката с куриер.

  Обновяване на картите
Ако имате нужда от обновяване на картите можете да разчитате на нас, като услугата е платена. Картите за някои модели са платени за други са безплатни.

  Безплатна доставка
Всички поръчки от нашия сайт на стойност над 200 лева се изпращат с безплатна доставка до офис на куриерите. Вие плащате само цената, която виждате на сайта и нищо друго допълнително.

  Сигурна доставка
За да сте сигурни и спокойни, когато поръчвате, всяка пратка, която изпращаме има застраховка и отбелязваме опция за преглед, тоест преди да платите можете да видите продукта.

  Връщане на продукт до 14 дни
За да сте още по-спокойни, имате възможност да върнете закупения продукт до 14 дни, а ние ще възстановим заплатената за продукта сума.

  Удобен и бърз сайт
За да се чувствате добре и да бъде поръчката бърза и лесна сме изработили сайта по най-новите HTML5 технологии с елегантен дизайн и възможност за лесна поръчка без регистрация само с един клик.

 

 

 

РЕАЛНИ ОТЗИВИ

  

 

 

В нашия канал в YouTube имаме повече от 400 авторски видеоклипа и периодично правим нови, основно Unboxing, понякога и кратки ревюта. Основната цел е клиентът да се запознае с външния вид и окомплектовката на продуктите.
 

 Според w3.org (организация по стандартизация) кодът на сайта ни е написан по стандартите, без нито една грешка. На следния адрес: validator.w3.org можете да проверите всеки сайт, включително и нашия. Статистиката показва, че написани без грешка сайтове са 1 на 1000000 (едно на един милион). 


 


Според Google PageSpeed Insights нашият сайт е един от най-бързите сайтове. Настолната версия на сайта ни има оценка за бързина 100 (теста е направен началото на 2019 година), което е най-високата оценка, давана от Google PageSpeed. На следния адрес: google.com/pagespeed можете да проверите скоростта на всеки сайт, включително и нашия. Статистиката показва, че сайтове с тази скорост са по-малко от 1 на 80 (едно на осемдесет). Високата скорост означава по-бърза работа с нашия сайт и по-малко изразходвани данни за Интернет от Вашия мобилен план. 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!

   


COVID