Как се използва код за отстъпка?

 

Ако имате код за отстъпка можете да го използвате само когато поръчката се прави по Интернет през нашия сайт, необходимо е да се попълнят всички полета и да следвате стъпките докато завършите поръчката. Кодовете са невалидни при обаждане по телефона. Кодовете са невалидни при бърза поръчка направена само с телефонен номер. Ако кодът е активен и желаете да го използвате можете да направите това като следвате стъпките:

1. Изберете желания от Вас продукт и натиснете върху големия син бутон "Купи".

2. След това продуктът отива във вашата количка, която се намира в горния десен ъгъл. Можете да натиснете в горния десен ъгъл за да отворите количката.

3. Когато отворите количката в долната част има бутон "Използвай код за отстъпка", необходимо е да натиснете върху този бутон.

4. След като натиснете се открива поле в което пише "Въведи кода тук", необходимо е да въведете кода в полето и да натиснете върху "Активирай кода".

5. След като натиснете "Активирай кода" системата ще преизчисли и ще Ви покаже нова крайна цена с включена отстъпка и с това въвеждането на кода приключва. След това е необходимо да завършите вашата поръчка като натиснете върху бутона "Напред" и следвате стъпките.

Забележка 1: Кодовете са с ограничен срок на валидност, затова ако имате код използвайте го възможно най-бързо. Кодовете работят при определена минимална сума, тоест за да активирате код може да е необходимо цената на продукта да е по-висока от определена сума. Кодовете не важат за дилъри и поръчки на едро. Кодовете не важат за всички продукти, тоест има някои продукти, за които не можете да ползвате код за отстъпка. Кодовете за отстъпка не могат да се комбинират с други отстъпки. Кодовете не могат да се използват за стари поръчки, които вече са завършени.

Забележка 2: Кодовете за отстъпка могат да се предложат, когато процесът е оптимизиран, тоест всичко да става автоматично и без нашата намеса. Има се предвид, че клиентът има уменията сам да въведе кода и да финализира поръчката. Също се предполага, че клиентът е наясно с продукта и няма въпроси. Ако клиентът не е наясно и не може сам да въведе кода или пък има колебания и въпроси, то кодовете за отстъпка не са подходящи за него. Това е и една от причините кодовете за отстъпка да не могат да се прилагат по телефона, а да се използват само през сайта, когато клиентът направи всичко сам, защото по този начин не се губи време.

 

 


 

 


 

 


 

 


  

FB