Защита на цената до 14 дниНай-общо:
Ако купите продукт от нас и намерите по-ниска цена в следващите 14 дни след покупката, ние ще възстановим разликата.

В детайли:
Защита на цената е уникална услуга, предлагана от нас, която Ви защитава от намаляване на цената не само при нас, а и при голяма част от нашите конкуренти. Създадохме тази нова услуга с грижа за клиента.  Тя ще даде сигурност на всички наши клиенти, че са направили най-добрата сделка, когато са купили от нас.

Услугата защита на цената дава гаранция, че ако купите продукт от нас и намерите по ниска цена в следващите 14 дни, ще Ви върнем разликата. Например купувате часовник от нас за 1000 лв., след 5 дни наш конкурент намалява цената на този часовник на 900 лв. Вие попълвате формата за защита на цената в нашия сайт, ние преглеждаме заявката за защита и след одобрение възстановяваме разликата от 100 лв. във Вашия профил, като можете да ползвате тази възстановена сума за следващата си поръчка.

Уникалното за тази услуга, предлагана от нас е, че тази защита работи за цени на нашия сайт, а също и за цени видни на сайтове на наши конкуренти. По този начин ние защитаваме Вас, нашите клиенти, като Ви даваме една допълнителна сигурност, когато пазарувате от нас. Нашата цел е грижа за клиента - за да може клиентът да знае, че когато пазарува от нас е направил отлична сделка и ако ние или наш конкурент намали цената нашия клиент е защитен.

Условия:
  1. За да се задейства процедурата е необходимо да попълните заявка за защита като натиснете върху иконата, която се намира под снимката на продукта, който сте купили.
  2. Необходимо е да въведете данните правилно, тоест: цената, URL адреса където сте я намерили, а също и номера на Вашата поръчка трябва да са правилни.
  3. Продукта, който сте купили и този за който сте намерили по-ниска цена трябва да са напълно еднакви, тоест не може да закупите един модел, а след това да попълните URL адрес на друг модел.
  4. Сайтовете, които приемаме трябва да имат видно българско юридическо лице, да са написани на български език и да доставят до България, тоест ако напишете сайт на английски от USA като amazon.com или подобен заявката Ви няма да се одобри.
  5. Не се обработват заявки за защита на цената по телефона.
  6. Услугата се предлага за продукти с цена по-висока от 200 лева.

Как работи:
Намерете на нашия сайт закупения от Вас продукт.
Натиснете иконата със зелена отметка защита на цената, която се намира под снимката.
Попълнете трите полета за "Намерена цена" , "На кой сайт" , "Номер на Вашата поръчка".
Проверете въведените данни за грешки.
Изпратете заяваката с натискане на синия бутон и изчакайте нейното разглеждане.


Това е всичко.
Приятно пазаруване!
Очакваме Ви отново!

 

 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!