GARMIN TACTIX 7 AMOLED

Представяме Ви най-новия модел часовник от Garmin - Tactix 7 AMOLED. Съчетание от елегантен дизайн и здравина, които ще ви впечатлят. С титаниева конструкция и водоустойчивост до 100 метра, този часовник не само изглежда страхотно, но и е готов за най-тежките условия.

Проектиран като тактическа алтернатива на най-популярните серии смарт часовници Epix и Fenix на Garmin. Tactix 7 досега се предлагаше само с трансфлективен сензорен екран. Тази най-нова версия представя часовника с AMOLED екран, който е много по-ярък и цветен, лесно видим на слънчева светлина, като може да се адаптира и затъмнява.

Вграденото LED фенерче с възможност за избор между бяла или зелена светлина, ще ви помогне да се ориентирате в услови на слаба осветеност. Tactix 7 AMOLED разполага и с нов режим Red Shift, който променя дисплея в червено, за да успеете да се адаптирате по-добре към по-тъмни условия и да намали смущенията в цикъла на съня.

Друга нова опция на Tactix 7 AMOLED е, че той идва с предварително инсталирано приложение Applied Ballistics, като за активирането му се изисква такса за отключване. Това е калкулатор за точност на стрелба с пушка на голямо разстояние.

 
   
 
Подобно на обикновения Tactix 7, AMOLED Edition е 10ATM водоустойчив и е с рейтинг MIL-STD-810 за удари, изпускания и екстремни температури. Рамката на часовника е от титан, лещата е от сапфирено стъкло, а корпусът е подсилен полимер, така че може да оцелее при екстремни условия. Има и някои специфични за авиацията режими, включително метеорологичен радар NEXRAD, световна база данни на летища, множество часови зони, Pulse Ox по време на полет и др.

Часовника има GPS приемник, навигационни функции, пълноцветни топографски карти, цялостен мониторинг на здравето и функции, като сутрешен отчет, Garmin Pay и съхранение на музика в часовника.

 
     

Тactix 7 AMOLED е толкова фокусиран върху фитнеса, колкото часовниците Fenix и Epix, с цял набор от сензори за проследяване на здравето и режими за запис на тренировка. Има също и режим Stealth, който деактивира безжичните комуникации и проследяването на местоположението, като същевременно наблюдава биометричните данни. Това също ще помогне за удължаване на живота на батерията преди да дойде време за зареждане.

Готов за мисия, с тактически функции, Tactix 7 AMOLED предлага несравнима надеждност, точност и стил в един часовник. Независимо дали сте спортист, военен, изследовател или просто обичате дейностите на открито, този часовник е създаден за вас.
 
Garmin Tactix 7 AMOLED може да закупите тук

 
Снимки на Garmin Tactix 7 AMOLED

 


Видео на Garmin Tactix 7 AMOLED

 

 
 
Garmin Tactix 7 AMOLED може да закупите тук
 
 
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!