RALLY RK200 ДВОЕН СЕНЗОР

Оригинален продукт
100 % оригинален продукт с доказан произход и гаранция.
Оригинален продукт
24 месеца гаранция към официалния сервиз за България.
Оригинален продукт
Защита на цената до 14 дни след покупка с грижа за клиента.

TBI
bank

НОВ

продукт

Марка: Garmin
Код: 010-02388-00
Доставка: Безплатна
Наличност: Наличен в склад
Цена: 1769.00 лв. Получавате 18 точки по програма за лоялност плюс защита на цената до 14 дни.
Оцени: 
  

Описание на Rally RK200 двоен сензор

Rally са тествани до краен предел, така че и Вие можете да карате така. Тези измерватели на мощност осигуряват надеждни измервания на мощността и са лесни за прехвърляне между велосипеди, независимо на какъв велосипед сте или къде карате.

Инсталират се като всеки друг педал и са лесни за смяна от велосипед на велосипед. Потопете се дълбоко в представянето си, като измервате общата мощност, каданс и други.

Rally измервателите на мощност са преминали строги тестове, за да осигурят пълна надеждност. Отличаващи се с превъзходен дизайн, тези елегантни педали се монтират като всеки друг педал. И са бързи за прехвърляне между велосипеди. От път до чакъл и много други, продължете да карате целогодишно. Прехвърляемият шпиндел може да бъде монтиран към всеки един от Rally педалите. Уверете се, че сте готови за дълги карания и тренировки с до 120 часа живот на батерията.

Измерете мощността от левия крак спрямо мощността от десния крак, за да разгледате по-добре колко симетрично произвеждате мощност. Вижте колко време прекарвате във всяка позиция и преценете ефективността на позицията. Вижте ясно къде произвеждате мощност при хода на педала.

Сдвоете Rally с Edge съвместими велосипедни компютри и приложението Garmin Connect™ за лесно качване на данни и актуализации на софтуера. Дори се свържете с приложението Tacx® Training, когато карате на закрито.Ако имате въпрос за RALLY RK200 ДВОЕН СЕНЗОР, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът Rally RK200 двоен сензор може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите детайли и точни суми. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху бутона "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР
Застраховка

Защита на цената


Защита на цената е уникална услуга, предлагана от нас. Ако купите RALLY RK200 ДВОЕН СЕНЗОР от нас и го намерите на по-ниска цена в следващите 14 дни след покупката, ние ще възстановим разликата. Необходимо е да попълните полетата по-долу и да се запознаете с условията на услугата.
Вашето име:
Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


?>
Сходни артикули
Най-нови
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!