GARMIN DESCENT T2 TRANSCEIVER

Оригинален продукт
100 % оригинален продукт с доказан произход и гаранция.
Оригинален продукт
24 месеца гаранция към официалния сервиз за България.
Оригинален продукт
Защита на цената до 14 дни след покупка с грижа за клиента.

TBI
bank

НОВ

продукт

Марка: Garmin
Код: 010-13308-00
Доставка: Безплатна
Наличност: Наличен в склад
Цена: 989.00 лв. Получавате 10 точки по програма за лоялност плюс защита на цената до 14 дни.
Оцени: 
  
Оценка: 4.25 от 5 (4)   Отзиви

Описание на Garmin Descent T2 transceiver


Всеки дъх, всеки резервоар, всеки приятел по време на Вашето гмуркане — проследявайте ги всички на китката си, когато сдвоите Descent T2 с Вашия съвместим компютър за гмуркане Descent.

Подобрената SubWave™ сонарна технология Ви позволява да наблюдавате до 8 резервоара, когато сте под вода - наблюдавайки налягане, дълбочината, скоростта на използване и оставащото време - за множество видове гмуркане. Освен това можете дори да комуникирате чрез предварително форматирани съобщения (очаквайте скоро) с други приятели, носещи техните компютри за гмуркане Descent™ Mk3i.

Descent T2 е dive-rated до 20 ATM (200 метра), така че можете да се гмуркате по-дълбоко без притеснение. Получавате информция за налягане в резервоара, оставащо време за въздух, процент на потребление на въздух и оставащ заряд на батерията — всичко това се изпраща директно до Вашия сдвоен компютър за гмуркане Descent. Виждате наляганията и дълбочините в резервоара на Вашите приятели за гмуркане с един поглед. Сдвоете до 8 трансивъра на резервоарите на Вашата група с всеки съвместим компютър за гмуркане в обхват до 10 метра. Опростеният процес на сдвояване, използващ безжична мрежа, улеснява идентифицирането на имената на Вашите приятели, които използват Descent T2.Ако имате въпрос за GARMIN DESCENT T2 TRANSCEIVER, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът Garmin Descent T2 transceiver може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите детайли и точни суми. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху бутона "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР
Застраховка

Защита на цената


Защита на цената е уникална услуга, предлагана от нас. Ако купите GARMIN DESCENT T2 TRANSCEIVER от нас и го намерите на по-ниска цена в следващите 14 дни след покупката, ние ще възстановим разликата. Необходимо е да попълните полетата по-долу и да се запознаете с условията на услугата.
Вашето име:
Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


?>
Сходни артикули
Най-нови
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!