PayPal е американска платежна система за онлайн разплащания, която работи с дебитни и кредитни карти.


Условия:
1. Да имате регистрация в PayPal.
2. Да направите поръчка като следвате всички стъпки.
3. В стъпката плащане да изберете плащане с PayPal.
4. Плащане с PayPal важи само за поръчки онлайн.
5. Плащане с PayPal не може да се използва при плащане на място в офис или магазин.
6. Плащане с PayPal не може да се използва при бърза поръчка без регистрация.


Моля имайте предвид следните важни положения:
1. Плащането с PayPal се отчита във Вашата банка като ПОС чужбина, голяма част от банките имат допълнителна такса за това плащане обикновено е в границите 0.5 до 2 процента. Таксата зависи изцяло от Вашата банка и от това какъв договор сте подписали.
2. Плащането се извършва в USD, преди да платите на сайта на PayPal можете да видите точната сума в USD, ако тази сума не е изгодна за Вас не извършвайте плащането. Сумата нараства поради превалутиране от BGN към USD.
3. Когато плащането се потвърди, ако валутата на вашата карта е BGN, Вашата банка прави още едно превалутиране този път USD към BGN и сумата нараства втори път пак поради превалутиране.
4. В крайна сметка е възможно увеличаване на сумата с 1 до 5 или повече процента. Например при продукт от 100 лева е възможно от Вашата сметка да бъдат изтеглени 105 лева, като причината за това са различните курсове и такси на платежните системи.
5. Бихме искали да обобщим, че при плащане с PayPal, най-вероятно от Вас ще бъдат взети допълнителни такси от 3-ти страни, които такси не зависят от нас. Тези такси ще оскъпят поръчката Ви с няколко процента.

Важно: плащанията с PayPal са спрени до изясняване на законодателството.

 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!