GARMIN RUNNING DYNAMICS КРАЧКОМЕРМарка: Garmin
Код: 010-12520-00
Доставка: Цена 6 лева
Наличност: Наличен в склад
Цена: 150.00 лв. Получавате 2 точки по програма за лоялност.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (24)   Отзиви
   

Описание на Garmin Running Dynamics крачкомер

 

Изчислява и предава изчерпателни данни
 1. Изчислява и изпраща 6 running dynamics показателите на съвместимо устройство
 2. Живот на батерията: сменяема батерия, която издържа до една година (1 час на ден)
 3. Автоматично се включва и изключва
 4. Малък размер: изкючително малък - ще забравите, че го носите
 5. Свържете съвместимо устройство² с приложението Garmin Connect ™ Mobile за автоматично синхронизиране на данните

 

Тренирайте повече, бягайте свободно

Running Dynamics крачкомера се захваща лесно на вашето облекло, за да измерва динамиката на бягането от която имате нужда, за да beat yesterday. Той ви дава възможност да бягате без допълнителен пулсомер. Веднъж свързан с вашия съвместим смарт часовник, просто го защипете на гърба в центъра на вашия екип и започнете тренировката си.

 

Вижте формата си

Преглеждайте и анализирайте важни текущи показатели, като например вашия каданс, дължина на крачката, време за контакт и баланс, вертикална вибрация и вертикално съотношение. Тези биомеханични измервания могат да ви помогнат да разберете вашата форма на бягане, така че да се представите по-добре в деня на състезанието.

 

Как работи

Running Dynamics крачкомера има акселерометър в модула, който измерва движението на торса за изчисляване на тези 6 показатели:

 1. Каданса е броят на стъпки в минута. Той показва общите стъпки (комбинирано ляво и дясно).
 2. Времето за контакт и баланс показва ляво/дясно баланса на време за контакт със земята по време на бягане. Показва се в проценти. Като например, 53,2 със стрелка, сочеща наляво или надясно.
 3. Дължина на крачката е дължината на вашата крачка от 1 стъпка до следващата. Тя се измерва в метри.
 4. Вертикална вибрация е вашето ''подскачане'' по време на бягане. Тя показва вертикалното движение на торса, измерен в сантиметри за всяка стъпка.
 5. Вертикална съотношение е съотношението на вертикална вибрация за дължина на крачката. Тя се показва в проценти. По-ниския брой е много характерен за по-добра форма на бягане.
 6. Времето за контакт със земята е количеството време за всяка стъпка, което прекарвате на земята по време на бягане. То се измерва в милисекунди.

 

 

Спецификация на Garmin Running Dynamics крачкомер

Основни
Тип СензорАко имате въпрос за GARMIN RUNNING DYNAMICS КРАЧКОМЕР, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови
 • Часовник Casio G-Shock GMA-S140NC-7AER
  250.00 лв.
  Часовник Casio G-Shock GMA-S140NC-7AER е Часовници. G-Shock Women, Кварцов, Дигитален, Аналогов, Минерално, Бежов, Полимер, 46 мм, Бежов, Полимер, Бежов, 2...
 • Часовник Casio G-Shock GMA-S140NC-5A2ER
  250.00 лв.
  Часовник Casio G-Shock GMA-S140NC-5A2ER е Часовници. G-Shock Women, Кварцов, Дигитален, Аналогов, Минерално, Кафяв, Полимер, 46 мм, Кафяв, Полимер, Кафяв, ...
 • Часовник Casio G-Shock GMA-S140NC-5A1ER
  250.00 лв.
  Часовник Casio G-Shock GMA-S140NC-5A1ER е Часовници. G-Shock Women, Кварцов, Дигитален, Аналогов, Минерално, Бежов, Полимер, 46 мм, Розово злато, Полимер, ...
 • Навигация за мотоциклет Garmin zumo XT
  1019.00 лв.
  Навигация за мотоциклет Garmin zumo XT е навигационна система. 5.5 инча, 1280 x 720, Цветен, Тъчскрийн,, 32 GB, слот за microSD, Aнглийски, Немски, Френски...
 • Часовник Casio G-Shock GMA-S120SR-7AER
  286.00 лв.
  Часовник Casio G-Shock GMA-S120SR-7AER е дамски часовник. G-Shock, Кварцов, Дигитален, Аналогов, Минерално, Rose Gold, Полимер, 46 мм, Бял, Прозрачен, Поли...
 • Часовник Casio G-Shock GMA-S110SR-7AER
  286.00 лв.
  Часовник Casio G-Shock GMA-S110SR-7AER е дамски часовник. G-Shock, Кварцов, Дигитален, Аналогов, Минерално, Rose Gold, Полимер, 46 мм, Бял, Прозрачен, Поли...
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!