QUICKFIT 20 ROSE GOLD-TONE МЕТАЛНА КАИШКА

Марка: Garmin
Код: 010-12739-02
Доставка: Безплатна
Наличност: Наличен в склад
Цена: 425.00 лв.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 4.94 от 5 (35)   Отзиви
   

Описание на QuickFit 20 Rose Gold-tone метална каишка

QuickFit 20 резервна Rose Gold-tone метална каишка за часовник Garmin fenix 5S. Каишката се сменя лесно, без необходимост от инструменти.

Каишката е с ширина 20 мм. и е подходяща за Garmin fenix 5S и Garmin fenix 5S Plus.

Спецификация на QuickFit 20 Rose Gold-tone метална каишка

Основни
Тип Каишка за fenixАко имате въпрос за QUICKFIT 20 ROSE GOLD-TONE МЕТАЛНА КАИШКА, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът QuickFit 20 Rose Gold-tone метална каишка може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху синия бутон "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.