Нова серия сонари и картографи Lowrance Hook2

 

Нова серия сонари и картографи Lowrance Hook2 - изключително удобни и лесни както за монтаж, така и за употреба. В същото време предлагат много нови функции и възможности. Например двойно по-широк лъч на покритие - по този начин се сканира по-голяма площ и се откриват и виждат повече риби. Сонарите имат също и  "Автоматичен режим", тъй като са предвидени да работят основно с един вид сонда, т.е всички настройки за чувствителност, честота и др. се изпълняват автоматично без намеса от Ваша страна.


На таблицата по-долу виждате сравнение между всички устройства от серията Hook2. Те се различават основно по размера на екрана, вида на сондата и наличието на GPS. Изключително лесно е да изберете най-подходящия за Вас Hook2.

Моделите, които имат буквата "x" в името си, имат GPS, който обаче служи само за маркиране на точки и трасета. На тези модели не могат да бъдат добавяни GPS карти. Моделите, които имат Combo в името си са комбинация между сонар и картограф, т.е освен за маркиране на точки, могат да се използват и за морска навигация, когато се добавят подходящите GPS карти.
 

Видове сонди - Bullet, Splitshot, Tripleshot

Сондата Bullet е с единичен, но по-широк лъч. С нея ще откривате лесно повече риби от преди.


Сондата Splitshot комбинира сонар с по-широк лъч и DownScan Imaging - показване на ясна картина на дъното и на всичко, което се намира под вашата лодка.
 


Сондата Tripleshot комбинира сонар с по-широк лъч, DownScan Imaging - показване на ясна картина на дъното и SideScan Imaging - картина отстрани на вашата лодка. По този начин получавате изглед на всичко, което има около и под вашата лодка.

 


CHIRP сонари

Какво представлява CHIRP ?

Технологията CHIRP се състои в това, че изпраща не само един, а непрекъсната поредица от сигнали, започващи от ниска към висока честота. По този начин се получава възможно най-много информация за рибите и дъното, която се визуализира на екрана, с висока резолюция на изображението. Тази иновационна технология показва всички свои възможности най-вече при морски риболов, на голяма дълбочина, и при висока скорост. Някои от моделите използват комбинацията между CHIRP, DownScan Imaging и SideScan Imaging за намиране и ясно показване на местата с наличие на риба под вашата лодка и отстрани на вашата лодка. Повечето от модели от серията Hook2 поддържат CHIRP.


Монтаж

Сонарите Hook2 са предвидени да бъдат лесни за монтаж и употреба. Устройствата имат само 2 букси - една за сондата и една за захранващия кабел. Всичко става бързо и лесно.

Забележка: При 4-инчовите модели, сондата и захранващия кабел са на една букса.

 

Снимки

 

 

Видео представяне на Lowrance Hook2

 

 

Сонарите от серията Hook2 може да поръчате тук

 


   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.