Нова серия сонари и картографи Lowrance Hook2

 

Нова серия сонари и картографи Lowrance Hook2 - изключително удобни и лесни както за монтаж, така и за употреба. В същото време предлагат много нови функции и възможности. Например двойно по-широк лъч на покритие - по този начин се сканира по-голяма площ и се откриват и виждат повече риби. Сонарите имат също и  "Автоматичен режим", тъй като са предвидени да работят основно с един вид сонда, т.е всички настройки за чувствителност, честота и др. се изпълняват автоматично без намеса от Ваша страна.


На таблицата по-долу виждате сравнение между всички устройства от серията Hook2. Те се различават основно по размера на екрана, вида на сондата и наличието на GPS. Изключително лесно е да изберете най-подходящия за Вас Hook2.

Моделите, които имат буквата "x" в името си, имат GPS, който обаче служи само за маркиране на точки и трасета. На тези модели не могат да бъдат добавяни GPS карти. Моделите, които имат Combo в името си са комбинация между сонар и картограф, т.е освен за маркиране на точки, могат да се използват и за морска навигация, когато се добавят подходящите GPS карти.
 

Видове сонди - Bullet, Splitshot, Tripleshot

Сондата Bullet е с единичен, но по-широк лъч. С нея ще откривате лесно повече риби от преди.


Сондата Splitshot комбинира сонар с по-широк лъч и DownScan Imaging - показване на ясна картина на дъното и на всичко, което се намира под вашата лодка.
 


Сондата Tripleshot комбинира сонар с по-широк лъч, DownScan Imaging - показване на ясна картина на дъното и SideScan Imaging - картина отстрани на вашата лодка. По този начин получавате изглед на всичко, което има около и под вашата лодка.

 


CHIRP сонари

Какво представлява CHIRP ?

Технологията CHIRP се състои в това, че изпраща не само един, а непрекъсната поредица от сигнали, започващи от ниска към висока честота. По този начин се получава възможно най-много информация за рибите и дъното, която се визуализира на екрана, с висока резолюция на изображението. Тази иновационна технология показва всички свои възможности най-вече при морски риболов, на голяма дълбочина, и при висока скорост. Някои от моделите използват комбинацията между CHIRP, DownScan Imaging и SideScan Imaging за намиране и ясно показване на местата с наличие на риба под вашата лодка и отстрани на вашата лодка. Повечето от модели от серията Hook2 поддържат CHIRP.


Монтаж

Сонарите Hook2 са предвидени да бъдат лесни за монтаж и употреба. Устройствата имат само 2 букси - една за сондата и една за захранващия кабел. Всичко става бързо и лесно.

Забележка: При 4-инчовите модели, сондата и захранващия кабел са на една букса.

 

Снимки

 

 

Видео представяне на Lowrance Hook2

 

 

Сонарите от серията Hook2 може да поръчате тук

 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!