GPS ПРИЕМНИЦИ

GPS приемници, предназначени да приемат и предават GPS сигнал към друго устройство - мобилен телефон, таблет, лаптоп, което няма вграден GPS приемник. Предлаганите приемници нямат собствен екран и софтуер за навигация. Подходящи са за потребители, които имат умения да свържат устройствата, тъй като понякога се изискват специфични настройки. Някои приемници работят само чрез свързване по Bluetooth или само с USB кабел, а други имат възможност за работа и по Bluetooth и по USB.

Ред:
Брой:
Изглед: Списъчен Табличен
 • GPS приемник Skylab USB
  GPS приемник Skylab USB е GPS приемник за компютър, лаптоп, или друго устройство. Свързва се чрез USB кабел. За да използвате вашето устройство като навигационна система са необходими софтуер и карти. Продуктът е тестван и работи отлично с Google Earth, Microsoft Autoroute, iGO и др. Въпросните софтуери не са включени в комплекта, необходимо е да си ги набавите допълнително. Skylab USB GPS има висока чувствителност - 165dBm, свързва се бързо със сателитите..
  89,00 лв.
 • Holux RCV-3000
  GPS приемник Holux RCV-3000. Може да изпълнява няколко функции: GPS Bluetooth приемник, GPS логер и GPS mouse. Устройството се свързва бързо със сателитите, сигналът е силен, точността е много висока. В комплекта не са включени карти и софтуер за навигация.....
  118,00 лв.
 • GPS тракер T201
  GPS тракер T201. Работи с нормална мини SIM карта (купува се допълнително или използвате ваша), която се поставя в тракера. Необходимо е да направите първоначални настройки на тракера. След това, когато позвъните на номера на SIM картата, ще получите SMS с GPS координатите на тракера, скоростта с която се движи, състоянието на батерията и състоянието на GPS сигнала. Можете да видите мястото като въведете координатите в обикновен GPS навигатор, мобилен теле..
  189,00 лв.
  4.98
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.