GPS ПРИЕМНИЦИ

GPS приемници, предназначени да приемат и предават GPS сигнал към друго устройство - мобилен телефон, таблет, лаптоп, което няма вграден GPS приемник. Предлаганите приемници нямат собствен екран и софтуер за навигация. Подходящи са за потребители, които имат умения да свържат устройствата, тъй като понякога се изискват специфични настройки. Някои приемници работят само чрез свързване по Bluetooth или само с USB кабел, а други имат възможност за работа и по Bluetooth и по USB.

Ред:
Брой:
Изглед: Списъчен Табличен
  • GPS приемник Skylab USB
    GPS приемник Skylab USB е GPS приемник за компютър, лаптоп, или друго устройство. Свързва се чрез USB кабел. За да използвате вашето устройство като навигационна система са необходими софтуер и карти. Продуктът е тестван и работи отлично с Google Earth, Microsoft Autoroute, iGO и др. Въпросните софтуери не са включени в комплекта, необходимо е да си ги набавите допълнително. Skylab USB GPS има висока чувствителност - 165dBm, свързва се бързо със сателитите..
    89,00 лв.
  • Holux RCV-3000
    GPS приемник Holux RCV-3000. Може да изпълнява няколко функции: GPS Bluetooth приемник, GPS логер и GPS mouse. Устройството се свързва бързо със сателитите, сигналът е силен, точността е много висока. В комплекта не са включени карти и софтуер за навигация.....
    118,00 лв.Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!
   


COVID