GPS НАВИГАЦИЯ PRESTIGIO GEOVISION 5058 BG

Product QR Code
Марка: Prestigio
Код: PGPS5058BG04GBNV1-1
Доставка: Цена 6 лева
Наличност: Наличен в склад
Цена: 166,00 лв.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (388 оценки)   Напиши отзив
   

Описание на GPS навигация Prestigio GeoVision 5058 BG

Най-важното:

 • Модел Prestigio GeoVision 5058 BG.
 • Производител Prestigio.
 • Гаранция 2 години.
 • Меню и гласова навигация на български.
 • Предлага се с детайлна карта на България.
 • Доживотно безплатно обновяване на картата от navitel.ru
 • Адресите в България се въвеждат на кирилица.
 • Процесор - 800 MHz, памет 128 MB.
 • Екран 5 " - 12.7 см. с резолюция 480 x 272.

 


 

Комплектът включва:
 1. Един брой Prestigio GeoVision 5058 BG.
 2. Зарядно за автомобил 12-24V.
 3. Стойка за стъклото.
 4. USB кабел.
 5. Ръководство.
 6. Гаранционна карта.

 


 

Prestigio е международна марка, която има офиси в над 25 страни като: Германия, Холандия, Русия, България и др. Продуктите на Prestigio се продават в повече от 40 страни, като се набляга на пазарите в Европа, Близкия изток и Африка. Сферата, в която е специализирана фирмата, е потребителска електроника и най-вече: GPS навигации, LCD монитори и компютри. Характерно за продуктите на Prestigio е, че въпросните са комбинация от: елегантност, изисканост, високо качество на изработка, съвременен дизайн и най-нови технологии. Фирмата Prestigio е получила международни сертификати: ISO 9001 и ISO 14001, те свидетелстват, че продуктите отговарят на стандарти за качеството, безопасност, надеждност и екология.
 

Prestigio GeoVision 5058 е GPS навигационна система произведена от Prestigio, специфично за устройството е ниска цена, 800 MHz процесор и чувствителен 64 канален GPS приемник.  На външен вид, устройството изглежда сравнително тънко - само 12 мм., в черен цвят със сив кант.  Устройството е с диагонал на екрана 5 " - 12.7 см. Prestigio GeoVision 5058 има следните по-важни характеристики:


Готов за употреба
Не е необходимо, да инсталирате допълнително нито карти, нито софтуер, въпросните са инсталирани във вградената памет на GPS устройството и то е готово за употреба. Пускате продукта и само натискате върху бутона за навигация.


Безплатно Lifetime обновяване
Продукта има право на безплатно доживотно обновяване на картите, което се предлага след регистрация в сайта navitel.ru. Обновяването е безплатно, когато клиента лично сам извърши регистрация и обновяване, ако клиента не желае сам да извърши обновяването е възможно продукта да се достави в офиса и обновяването да се направи от специалист, като в този случай услугата се заплаща. Имайте предвид, че сайта navitel.ru не е част от GPS6 и са възможни промени или прекъсвания в работата на сайта navitel.ru за, които GPS6 не носи отговорност.


Бърз и лек
Тъй като софтуерът е оптимизиран и изчистен, съответно той не изисква много системни ресурси, и на устройство с мощен процесор като Prestigio GeoVision 5058 работи доста бързо. Изчисляването на нов маршрут, се извършва бързо. Преизчисляването, ако се отклоните от планирания маршрут, се извършва незабавно. Приближаването и отдалечаването на картата, също става бързо.


Планиране на маршрут
След като зададете крайна цел на вашия маршрут, можете да добавите множество допълнителни междинни точки, в последствие от менюто маршрути, е възможно да премахвате или да променяте реда, в който да бъдат посетени междинните точки. Можете да получите подробна информация за целия маршрут, маневри разстояние и други, можете да записвате маршрута и да го ползвате на по-късен етап.


Режими на работа
Имате възможност да избирате един, от следните режими за изчисляване на маршрут: автомобил, такси, пешеходец и други, и GPS навигационната система Prestigio GeoVision 5058 ще адаптира маршрута съобразно избрания режим. Също можете да изберете най-бърз, най-кратък и оптимален маршрут.


Функция вкъщи
Добавете местоположение, като специално любимо място. Използвайте едно натискане на бутон, за да накарате, GPS навигационната система Prestigio GeoVision 5058, да изчисли маршрут към това място.


Камери за безопасност
Prestigio GeoVision 5058, може да сигнализира при наличие на камери за безопасност. Стандартно в паметта на GPS навигационната система не е заредена детайлна информация за камерите и мобилните патрули. Ако желаете, е възможно, ние да добавим данните за камерите в България.


Уведомяване при превишена скорост
Когато скоростта, с която се движите надвиши максимално разрешената, ще бъдете предупредени от специален знак, а също и с глас, който Ви уведомява за това, че превишавате скоростта.


Мултимедийни възможности
В GPS устройството, има вградена програма за разглеждане на снимки, и програма за четене на текстови файлове.

 Гаранция:

 

Гаранционният срок на продукта, който виждате, е 2 години и устройството ще пристигне при Вас, с попълнена гаранционна карта. Всички устройства от марката Prestigio, закупени от нашия сайт, се предлагат с гаранция от типа Collect & Return. Това означава, че при установен проблем, се обаждате на сервизния телефон и след това изпращате с куриер продукта към сервиза, като транспортните разходи се покриват напълно, и в двете посоки, тоест не дължите нищо за изпращането на продукта към сервиза, а също не дължите нищо, и за връщането на продукта от сервиза до Вас.

Спецификация на GPS навигация Prestigio GeoVision 5058 BG

Екран
Диагонал на екрана 5 инча
Разделителна способност 480 x 272
Характеристики на екрана Цветен
Тъчскрийн
Процесор
Име на процесора MStar MSB2531A Cortex A7
Скорост на процесора 800 MHz
Ядра на процесора 1
Графичен ускорител 1
GPS приемник канали 64 канален
GPS порт 7 порт
GPS скорост 57600
Памет
Оперативна памет 128 MB
Флаш памет 4 GB
Допълнителна памет Да, има слот за microSD
Езици
Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Език на клавиатурата Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Гласова навигация Да, говори с глас на следните езици: Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
GPS Карти и навигация
Качени карти България
Вградени точки на интерес Да, във всички детайлни карти има: хотели, ресторанти, летища, бензиностанции, забележителности и много други.
Избор на маршрут Да
Автоматично преизчисляване на маршрута Да
Данни за полицейски камери Стандартно няма заредени, добавя се допълнително.
Възможност за добавяне на допълнителни GPS карти Да
Екстри и опции
Налични екстри и oпции Избор на лента (Lane Assist)
FM трансмитер
Батерия
Тип на батерията Вградена акумулаторна батерия
Капацитет на батерията 950 mAh, 3.7V
Работа на батерия До 2.5 часа
Други
Цвят Черен
Размери 134 x 84 x 13 мм.
Тегло 160 гр.
Операционна система Windows CE 6.0
Гаранционен срок 24 месецаАко имате въпрос за GPS НАВИГАЦИЯ PRESTIGIO GEOVISION 5058 BG, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:


Дата : 2018-09-20
Въпрос: Може ли да работи на 220v
Отговор: Може необходимо е да имате подходящо зарядно.
Дата : 2017-11-12
Въпрос: Къде може на място а не онлайн да ми бъде обновен навигатор Престижио
Отговор: Вие от кой град сте? Кой е модела на навигатора ?
Дата : 2017-10-09
Въпрос: kakva e razlikata mejdy 5057 i 5058
Отговор: Разликата е в дизайна и в качените карти.
Дата : 2017-08-02
Въпрос: za kamioni stava li
Отговор: Не. Моделът е само с карта на България и няма опция за камион.
Дата : 2017-01-10
Въпрос: predlagate li prestijio s softyer igo
Отговор: Този модел се произвежда със софтуер Навител. Ние го предлагаме само със софтуер Навител.

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови
 • Сателитен комуникатор Garmin inReach Mini Морски бъндел
  741.83 лв.
  Сателитен комуникатор Garmin inReach Mini Морски бъндел е ръчен GPS навигатор. 23 x 23 мм, 128 x 128, монохромен, трансфлективен memory-in-pixel (MIP), Не ...
 • Сателитен комуникатор Garmin inReach Mini сив
  647.33 лв.
  Сателитен комуникатор Garmin inReach Mini сив е ръчен GPS навигатор. 23 x 23 мм, 128 x 128, монохромен, трансфлективен memory-in-pixel (MIP), Не може да го...
 • Сателитен комуникатор Garmin inReach Mini оранжев
  647.33 лв.
  Сателитен комуникатор Garmin inReach Mini оранжев е ръчен GPS навигатор. 23 x 23 мм, 128 x 128, монохромен, трансфлективен memory-in-pixel (MIP), Не може д...
 • Garmin Sport Pro Bundle
  460.21 лв.
  Garmin Sport Pro Bundle е GPS за кучета., Не може да говори, Водоустойчив, Дресировка на кучета, BarkLimiter, Презареждаща се литиево йонна, До 60 часа, 5....
 • Garmin BarkLimiter 2
  219.00 лв.
  Garmin BarkLimiter 2 е GPS за кучета. екран, Не може да говори, Водоустойчив, Дресировка на кучета, Акумулаторна литиево-йонна, до 30 дни, 70 x 37 x 38 мм,...
 • Смарт часовник Xiaomi Huami Amazfit Pace
  315.00 лв.
  Смарт часовник Xiaomi Huami Amazfit Pace. За фитнес, За бягане, Трансфлективен, LCD цветен дисплей, 320 x 300, 1,34 инча, Английски, Водоустойчив, Пулс, Кр...