GPS НАВИГАЦИЯ PRESTIGIO GEOVISION 5056 EU

Марка: Prestigio
Код: PGPS5056EU20GBNV_2
Доставка: Цена 6 лева
Наличност: Няма наличност
Цена: 169.00 лв.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 4.48 от 5 (49)   Отзиви
   

Описание на GPS навигация Prestigio GeoVision 5056 EU

Най-важното:

 • Модел Prestigio GeoVision 5056 EU.
 • Производител Prestigio.
 • Гаранция 2 години.
 • Меню и гласова навигация на български.
 • Предлага се с детайлна карта на Европа.
 • Адресите в България се въвеждат на кирилица.
 • Процесор - 800 MHz, памет 128 MB.
 • GPS - 64 канала.
 • Екран 5 " - 12.7 см. с резолюция 480 x 272.

 


 

Комплектът включва:
 1. Един брой Prestigio GeoVision 5056 EU.
 2. Зарядно за автомобил 12-24V.
 3. Стойка за стъклото.
 4. USB кабел.
 5. Ръководство.
 6. Гаранционна карта.

 


 

Prestigio е международна марка, която има офиси в над 25 страни като: Германия, Холандия, Русия, България и др. Продуктите на Prestigio се продават в повече от 40 страни, като се набляга на пазарите в Европа, Близкия изток и Африка. Сферата, в която е специализирана фирмата, е потребителска електроника и най-вече: GPS навигации, LCD монитори и компютри. Характерно за продуктите на Prestigio е, че въпросните са комбинация от: елегантност, изисканост, високо качество на изработка, съвременен дизайн и най-нови технологии. Фирмата Prestigio е получила международни сертификати: ISO 9001 и ISO 14001, те свидетелстват, че продуктите отговарят на стандарти за качеството, безопасност, надеждност и екология.
 

Prestigio GeoVision 5056, е GPS навигационна система произведена от Prestigio, специфично за устройството е ниска цена, 800 MHz процесор и чувствителен 64 канален GPS приемник.  На външен вид, устройството изглежда сравнително тънко - само 12 мм., на цвят е черно, по края има лъскав кант.  Устройството е с диагонал на екрана 5 " - 12.7 см. Prestigio GeoVision 5056, има следните по-важни характеристики:


Готов за употреба
Не е необходимо, да инсталирате допълнително нито карти, нито софтуер, въпросните са инсталирани във вградената памет на GPS устройството и то е готово за употреба. Пускате продукта и само натискате върху бутона за навигация.


Бърз и лек
Тъй като софтуерът е оптимизиран и изчистен, съответно той не изисква много системни ресурси, и на устройство с мощен процесор като Prestigio GeoVision 5056, работи доста бързо. Изчисляването на нов маршрут, се извършва бързо. Преизчисляването, ако се отклоните от планирания маршрут, се извършва незабавно. Приближаването и отдалечаването на картата, също става бързо.


Планиране на маршрут
След като зададете крайна цел на вашия маршрут, можете да добавите множество допълнителни междинни точки, в последствие от менюто маршрути, е възможно да премахвате или да променяте реда, в който да бъдат посетени междинните точки. Можете да получите подробна информация за целия маршрут, маневри разстояние и други, можете да записвате маршрута и да го ползвате на по-късен етап.


Режими на работа
Имате възможност да избирате един, от следните режими за изчисляване на маршрут: автомобил, такси, пешеходец и други, и GPS навигационната система Prestigio GeoVision 5056 ще адаптира маршрута съобразно избрания режим. Също можете да изберете най-бърз, най-кратък и оптимален маршрут.


Функция вкъщи
Добавете местоположение, като специално любимо място. Използвайте едно натискане на бутон, за да накарате, GPS навигационната система Prestigio GeoVision 5056, да изчисли маршрут към това място.


Камери за безопасност
Prestigio GeoVision 5056, може да сигнализира при наличие на камери за безопасност. Стандартно в паметта на GPS навигационната система не е заредена детайлна информация за камерите и мобилните патрули. Ако желаете, е възможно, ние да добавим данните за камерите в България и Европа.


Уведомяване при превишена скорост
Когато скоростта, с която се движите надвиши максимално разрешената, ще бъдете предупредени от специален знак, а също и с глас, който Ви уведомява за това, че превишавате скоростта.


Мултимедийни възможности
В GPS устройството, има вградена програма за разглеждане на снимки, и програма за четене на текстови файлове.

 Гаранция:

 

Гаранционният срок на продукта, който виждате, е 2 години и устройството ще пристигне при Вас, с попълнена гаранционна карта. Всички устройства от марката Prestigio, закупени от нашия сайт, се предлагат с гаранция от типа Collect & Return. Това означава, че при установен проблем, се обаждате на сервизния телефон и след това изпращате с куриер продукта към сервиза, като транспортните разходи се покриват напълно, и в двете посоки, тоест не дължите нищо за изпращането на продукта към сервиза, а също не дължите нищо, и за връщането на продукта от сервиза до Вас.

Спецификация на GPS навигация Prestigio GeoVision 5056 EU

Екран
Диагонал на екрана 5 инча
Разделителна способност 480 x 272
Характеристики на екрана Цветен
Тъчскрийн
Процесор
Име на процесора MStar MSB2531A Cortex A7
Скорост на процесора 800 MHz
Ядра на процесора 1
Графичен ускорител 1
GPS приемник канали 64 канален
GPS порт 7 порт
GPS скорост 57600
Памет
Оперативна памет 128 MB
Флаш памет 4 GB
Допълнителна памет Да, има слот за microSD
Езици
Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Език на клавиатурата Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Гласова навигация Да, говори с глас на следните езици: Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
GPS Карти и навигация
Качени карти България и Европа
Вградени точки на интерес Да, във всички детайлни карти има: хотели, ресторанти, летища, бензиностанции, забележителности и много други.
Избор на маршрут Да
Автоматично преизчисляване на маршрута Да
Данни за полицейски камери Стандартно няма заредени, добавя се допълнително.
Възможност за добавяне на допълнителни GPS карти Да
Екстри и опции
Налични екстри и oпции Избор на лента (Lane Assist)
FM трансмитер
Батерия
Тип на батерията Вградена акумулаторна батерия
Капацитет на батерията 950 mAh, 3.7V
Работа на батерия До 2.5 часа
Други
Цвят Черен
Размери 129 x 84 x 13 мм.
Тегло 160 гр.
Операционна система Windows CE 6.0
Гаранционен срок 24 месецаАко имате въпрос за GPS НАВИГАЦИЯ PRESTIGIO GEOVISION 5056 EU, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:


Дата : 2019-02-19
Въпрос: Доживотно обновяване ли е картата
Отговор: Не. Картата на този модел няма доживотно обновяване.

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc80bg
Най-нови