GARMIN XERO S1Оригинален продукт
Оригинален продукт със 100 процента доказан произход и гаранционна поддръжка.
Оригинален продукт
24 месеца гаранция към официалния сервиз за България.
Оригинален продукт
Безплатна доставка с преглед и тест на пратката преди плащане.


Марка: Garmin
Код: 010-02041-00
Доставка: Безплатна
Наличност: Ограничено количество
Цена: 1847.48 лв. Получавате 18 точки по програма за лоялност.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (6)   Отзиви
   

Описание на Garmin Xero S1

Направете всеки изстрел от значение

  • Първият мобилен trapshooting треньор, който улавя всеки изстрел, осигурява незабавна обратна връзка и запазва резултата. 5”  сензорен дисплей видим на слънчева светлина
  • Анализирайте положението на изстрела спрямо мишената, времето за реакция и разстояние до мишената, за да подобрите точността си
  • Features four operation modes, allowing both trapshooters and upland hunters of all skill levels to gain valuable insight into their strengths and weaknesses
  • Pair with the Xero® app to review scores, see performance metrics, track historical tendencies and more
  • Up to 8 rounds (2.5 hours) of battery life per charge

Извлечете максимума от всеки изстрел

Работете, за да подобрите точността си с тренировъчния Xero S1. Предназначен е както за trapshooters, така и за ловци, това е първият треньор, който осигурява незабавна обратна връзка и запазва резултат за всеки изстрел. С Xero S1 можете да прегледате подробна информация, като например позиция на  изстрела и време за реакция, веднага след всеки изстрел на 5-инчовия цветен сензорен дисплей. Използвайте приложението Xero, за да прегледате резултатите от стрелбата и показателите за ефективността, организирани по събитие, място и станция.


Здрав дизайн

Това е мобилният треньор на живо, който ще стои до Вас, независимо от времето. Xero S1 се предлага със собствен статив и може да се монтира на всеки стандартен статив. Водоустойчивият му поликарбонатен корпус го прави подходящ за всякаква среда.


Цветен сензорен екран

Уловете всеки детайл от всеки изстрел и получете незабавна обратна връзка на 5-инчов цветен сензорен екран, който е видим и на слънчева светлина и е подходящ за работа с ръкавици.

Незабавна обратна връзка

Знаеш ли точно кога и колко точно стреля (или пропусна) глината. Xero S1 осигурява незабавна обратна връзка за всеки изстрел, включително местоположението на изстрела спрямо глината, колко далеч е била глината при натискане на спусъка, скоростта на изстрела и времето за реакция.


Запази резултата

Xero S1 автоматично запазва резултата от всеки изстрел и пропуск. Синхронизирайте резултатите си с приложението Xero и прегледайте историята на показателите за ефективността, резултатите и тенденциите на изстрелите въз основа на дата или местоположение. Това Ви позволява да научите как точно да работите, за да подобрите способностите си.


Не само за стрелците

Сега ловците могат да запазят уменията си и извън сезона. Използвайте прецизността на треньора Xero S1, за да оптимизирате работата си с пушката и да подобрите цялостното си представяне.

Няколко режима на работа

Различните режими на устройства позволяват Xero S1 да се използва за безшумно събиране на данни в санкционирани събития на стрелба и състезания в лигата или за обратна връзка в реално време, когато искате да практикувате. Можете да се състезавате с приятелите си в играта на глинени предизвикателства или да научите как да оптимизирате комбинацията от shotgun/choke/shot, за да подобрите уменията си в планинските райони.Спецификация на Garmin Xero S1

Основни
Тип Когато сте по пътеките
GPS за следене и дресировка на кучетаАко имате въпрос за GARMIN XERO S1, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Най-нови
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
При записване се съгласявате с нашата политика за поверителност
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.