GARMIN VHF 215I МОРСКО РАДИО


НОВ

продукт

Марка: Garmin
Код: 010-02097-01
Доставка: Безплатна
Наличност: Ограничено количество
Цена: 1015.88 лв.
Купи


Оцени: 
  
   

Описание на Garmin VHF 215i Морско радио

Имате връзка, когато сте на вода

  • Има вграден GPS
  • Микрофонът му е отстраняем и може да се държи където и да е в лодката.
  • Стандартно Class D Дигитално Селективно Обаждане (DSC) (обаждане за помощ и директно обаждане с потребителски програмиран MMSI)
  • 25 W мощност на предаване
  • Предварително програмиран с международни морски канали
  • Лесно за монтиране и работа през NMEA 2000 със съвместимите ни картографи и многофункционални дисплеи

Комуникацията е жизнено важна, когато сте по вода. Стационарната морска радиостанция VHF 215i Ви свързва и с брега, и с останалите плавателни съдове в морето.

Увеличете Вашето спокойствие

По време на извънредна ситуация с 25 W мощност на предаване, радиостанцията VHF 215i осигурява на рибарите, моряците и кръстосвачите увереност, че могат да се справят бързо с едно натискане на бутон.

Общувайте уверено по вода

Лесен за инсталиране и използване, просто включете и работете чрез NMEA 2000® мрежа  и съвместими Garmin картографи и многофункционални устройства. Осигурява стандартно Class D DSC (обаждане за помощ и директно обаждане с потребителски програмиран MMSI ). VHF 215i е предварително програмиран с международните морски канали. Каналите може да се препрограмират със специални кабели, но само от оторизирани дилъри. Радиото е NMEA 0183 съвместимо, а отстраняемия първи микрофон може да се държи и далеч от радиото. Съвместимо е и с GHS 11i.

Общувайте със стил

Тъй като Вашият щурвал е източник на гордост, ние сме проектирали VHF 115i морско радио като допълнение към картографите GPSMAP®722 / 922, GPSMAP 1022/1222, GPSMAP 7400 и GPSMAP 8400  и мултифункционалните ни екрани.

Спецификация на Garmin VHF 215i Морско радио

Основни
Тип Когато сте по вода
Морско VHF радио и AISАко имате въпрос за GARMIN VHF 215I МОРСКО РАДИО, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът Garmin VHF 215i Морско радио може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху синия бутон "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Най-нови

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.