GARMIN REACTOR 40 МЕХАНИЧЕН УСЪВРЕМЕНЯВАЩ СОЛЕНОИДЕН ПАКЕТ


НОВ

продукт

Марка: Garmin
Код: 010-00705-49
Доставка: Безплатна
Наличност: Индивидуална поръчка
Цена: 3047.63 лв.
Купи


Оцени: 
  
   

Описание на Garmin Reactor 40 Механичен усъвременяващ соленоиден пакет

Най-впечатляващата ни автопилотна система

  • Електронна 9-осна  референтна система за положение и насочване (AHRS)
  • Минимизира грешката в опредедяне на положението, отклонението от курса, движението на руля и консумацията на енергия, като същевременно осигурява комфортно пътуване
  • Лесно въвеждане в експлоатация и калибриране
  • Има поддържане на курс(heading hold), поддържане на курс спрямо посоката на вятъра(wind hold), стъпково завъртане и режими халс/обръщане срещу вятъра(tack/gybe)

Пълния пакет, принципно проектиран за големи моторни лодки и ветроходни яхти от търговския флот, вече се предлага от Garmin и за всички останали лодки и яхти. Серията Reactor 40 e най-впечатляващата автопилотна серия, която някога сме предлагали.

Автопилотите Reactor 40 са много гъвкави. В пакетите са включени възможностите и за моторни лодки и за ветроходни яхти, като поддържане на курс(heading hold), поддържане на курс спрямо посоката на вятъра(wind hold), режими халс/обръщане срещу вятъра(tack/gybe), стъпково завъртане и още. Просто си подберете автопилот според съществуващата кормилна система за управление на лодката Ви. Ако не видите съвместим Reactor 40 Вие ще откриете, че Reactor 40 механичен/усъвременяващ/ соленоиден е съвместим със широка гама от системи за кормилно предаване, било то хидравлични, щуртросови(със стоманени въжета/вериги), механични и електрически(соленоид). Просто свържете GRF™ 10 със съществуващата бордова система за кормилно предаване.

Автопилотния пакет Reactor 40 механичен/усъвременяващ/ соленоиден е идеален за ветроходни и моторни лодки с валова директна или щуртросова въжена кормилна система на  предаване. Тази Reactor 40 подпалубна автопилотна система дава на капитаните онези “допълнителни ръце“, от които се нуждаят, за да могат без притеснение да се грижат за техните платна, въжета, лебедки и радиостанции. Със своята електронна 9-осна AHRS, Reactor 40 се монтира навсякъде, във всякакво положение и изисква минимално усилие за пускане в експлоатация.

Електронна 9-осна AHRS референтна система за положение и насочване

Със своята усъвършенствана електронна 9-степенна AHRS референтна система за положение и насочване, Вие можете да монтирате Reactor 40 почти навсякъде, във всяка посока. Освен това тази нова система значително намалява  грешката в опредедяне на положението, отклонението от курса, движението на руля и консумацията на енергия, като същевременно осигурява комфортно пътуване за всеки на борда.

Реагира на условията

Този невероятен автопилот всъщност реагира на условията в морето, за да поддържа курса Ви. Дори когато лодката се върти и подскача, можете да останете уверени, че автопилота Reactor 40 ще Ви задържи на желания курс.

Лесно въвеждане в експлоатация и калибриране

Всички автопилоти изискват въвеждане в експлоатация и калибриране - всичките. Знаем, че просто искате да стигнете до водата, затова направихме този процес възможно най-бърз и лесен. Това е силата на опростеността.

Пълна свързаност с Garmin електроника

В комбинация с нашата съвместима мрежова електроника, можете да имате пълен контрол над Reactor 40, независимо къде сте на лодката. Като допълнение към поддържане курса в почти всички климатични и ветрови условия, системата може гладко да изпълнява разнообразни предварително зададени процедури за тролинг и за търсене. Освен това, с картите BlueChart g2 Vision (продават се отделно) получавате допълнителни функции като Auto Guidance3, който автоматично направлява по GPS маршрути.

Контролирайте чрез технологията Shadow Drive

При хидравличните системи за кормилно управление автопилотният пакет Reactor 40 механичен/усъвременяващ/ соленоиден може да добави допълнителната патентованата технология Shadow Drive. Това Ви дава сигурност, че може да  упражните контрол, дори когато автопилотът е включен. Системата Shadow Drive автоматично изключва автопилота при завъртане на  кормилото, давайки ви свобода да маневрирате с лодката. Автопилотът автоматично се включва отново, когато държите постоянен курс.

Изберете от 3 класа задвижване

Reactor 40 се предлага с три класа линейно задвижване (продават се отделно), които имат въжможност да задвижат много различни кормилни системи за рулево управление на повечето плавателни съдове от среден до голям размер ( в зависимост от конкретната инсталация). Всичките линейни задвижвания на Garmin включват наблюдение положението на руля.

  • Class A задвижващо устройство — до 12.9 тона водоизместимост
  • Class B компактно задвижващо устройство — до 22 тона водоизместимост
  • Class B задвижващо устройство — до 35.8 тона водоизместимост

Свържете се с мрежовите устройства

Reactor 40 може да се управлява чрез използване на до 3 GHC контролни уреда за управление. GHC комуникира с автопилотната система през мрежата NMEA 2000®, така че данните за  насочването от радара могат лесно да се споделят с други устройства. Това позволява наслагване на MARPA и картно изображение, когато е свързан към радар и картограф на Garmin. Предлага се и допълнително безжично дистанционно за ръчно управление, обаче за най-високо ниво на удобство, контролирайте Вашия Reactor автопилот чрез съвместимия quatix 5 морски смарт-часовник.

Добавете още повече спокойствие

Добавете допълнителен GRF 10 сензор за обратна връзка с руля и можете допълнително да подобрите работата на Вашия автопилот Reactor 40 със смарт помпа.

(1) Автоматичното управление е само за целите на планирането и не замества операциите по безопасност при навигация.

Спецификация на Garmin Reactor 40 Механичен усъвременяващ соленоиден пакет

Основни
Тип Когато сте по вода
АвтопилотиАко имате въпрос за GARMIN REACTOR 40 МЕХАНИЧЕН УСЪВРЕМЕНЯВАЩ СОЛЕНОИДЕН ПАКЕТ, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът Garmin Reactor 40 Механичен усъвременяващ соленоиден пакет може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху синия бутон "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc80bg
Най-нови

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.