РЕВЮ НА GARMIN INSTINCT

 


Garmin Instinct е уникална комбинация от полезни функции за работа на открито и здрав, удароустойчив корпус. Той ще бъде Вашия верен и издръжлив помощник в планината, за да стигнете до крайната си цел. Часовникът е конструиран съгласно U.S. военния стандарт 810G за топлина, ударо и водо устойчивост като издържа до 100 метра.

Поддържа едновременно GPS, GLONASS и Galileo, това означава, че приема сигнал не само от американската система GPS, но и от руската GLONASS и европейската Galileo. Tова ще помогне да се свъже с повече спътници, като ще имате по-висока точност, по-стабилен сигнал и времето за свързване ще е по-бързо, обобщено по-добро покритие и по-висока точност. Има също барометричен алтиметър, който е по-надеждно, а често и по-точно средство от GPS приемник за измерване на височината, той е полезен при изкачване на планини. Моделът има също хадруерен компас, който помага за по-лесно ориентиране и работи без да е необходим GPS сигнал. Има и вграден пулсомер за измерване на пулса директно на китката. Навигационните функции на Garmin Instinct са съсредоточени основно в навигация по курс, като има възможност за импорт на GPX файлове и TrackBack функция за навигиране обратно до началната Ви точка.

Garmin Instinct можете да използвате за различни видове спорт, като има вградени следните видове профили: туризъм, катерене, планинско колоездене, каране на ски, сноуборд, XC ски, падълборд, гребане, каяк и др. В часовника се записват детайлни характеристики, които след това можете да преглеждате. Часовникът има и функциите на тракер, предлага 24/7 проследяване на дейността - броене на стъпки, наблюдение на съня, лента за движение, ниво на стрес, задаване на цел. Ако свържете Instinct със смартфон ще получавате и известия на дисплея, можете да отговаряте / отхвърляте обаждания. Съвместим е също с Garmin Connect общността, където можете да синхронизирате и преглеждате всичките си резултати.

Garmin Instinct е лесен за работа с меню на български език и монохромен екран, с резолюция 128 x 128 пиксела, видим на слънчева светлина, трансфлективен memory-in-pixel (MIP).  Животът на батерията е един от важните фактори за такъв вид часовник и Garmin Instinct тук също се представя много добре като предлага до 40 часа работа в UltraTrac режим, до 16 часа в GPS режим и до 14 дни в смарт режим като часовник. Освен това Garmin Instinct е олекотен, той тежи само 52 грама за да можете да го носите дълго време без да усещате тежест.

Garmin Instinct се предлага и във вариант Tactical - с допълнителни профили със специфични тактически функции, включващи стелт режим, Jumpmaster, проекция на пътната точка, GPS форматиране с две позиции и предварително заредена тактическа дейност. Instinct Tactical може да закупите в два цвята - черен или Coyote Tan (зелено-кафяв цвят, използван за военна екипировка).

В заключение бихме казали, че Garmin Instinct е много добър мултифункционален часовник с екстремна и спортна насоченост, монохромен екран и здрав, удароустойчив корпус.Технически спецификации:


Корпус 45мм, възможност за смяна на каишките.
Монохромен дисплей с резолюция 128 x 128 пиксела.
Размери на часовника: 45 x 45 x 15.3 мм.
До 16 часа живот на батерията с включен GPS.
GPS / GLONASS / Galileo.
Работи с iOS и Android.
24/7 проследяване на дейността.
Вградена памет: 16 MB
Няма възможност за инсталиране на детайлни карти.
Вграден пулсомер.
Вграден компас.
Вграден акселерометър.
Вграден термометър.
Тегло: 52 гр.
Воден рейтинг: 10 ATM.
Мултиспорт режими (бягане, колоездене, плуване, туризъм, ски и др.)
Меню на български език.

 

Garmin Instinct се предлага в следните варианти:

 

Instinct Sea Foam 010-02064-05
Instinct Sunburst 010-02064-03
Instinct Flame Red 010-02064-02
Instinct Tundra 010-02064-01
Instinct Graphite 010-02064-00
Instinct Lakeside Blue 010-02064-04
Instinct Tactical Edition-Black 010-02064-70
Instinct Tactical Edition-Coyote Tan 010-02064-71

 

Всички цветове

 


 Tactical Edition

         

 

 

Видео ревю - преглед на основните функции

 

 

 

Какво има в кутията на Garmin Instinct?

 

  1. Часовник Garmin Instinct.
  2. Кабел за зареждане/прехвърляне на данни.
  3. Ръководство за употреба.

 


Снимки


Garmin Instinct Graphite /010-02064-00/


 


Garmin Instinct Lakeside Blue /010-02064-04/Garmin Instinct Sunburst /010-02064-03/

 


 


Garmin Instinct Tundra /010-02064-01/

 

 


Снимки на екрана на Garmin Instinct

Видео

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Можете да закупите различните варианти на Garmin Instinct от следните линкове:

 

Garmin Instinct Sea Foam

Garmin Instinct Sunburst

Garmin Instinct Flame Red

Garmin Instinct Tundra

Garmin Instinct Graphite

Garmin Instinct Lakeside Blue

Всички Garmin Instinct

 

 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!