РЕВЮ НА GARMIN INSTINCT

 


Garmin Instinct е уникална комбинация от полезни функции за работа на открито и здрав, удароустойчив корпус. Той ще бъде Вашия верен и издръжлив помощник в планината, за да стигнете до крайната си цел. Часовникът е конструиран съгласно U.S. военния стандарт 810G за топлина, ударо и водо устойчивост като издържа до 100 метра.

Поддържа едновременно GPS, GLONASS и Galileo, това означава, че приема сигнал не само от американската система GPS, но и от руската GLONASS и европейската Galileo. Tова ще помогне да се свъже с повече спътници, като ще имате по-висока точност, по-стабилен сигнал и времето за свързване ще е по-бързо, обобщено по-добро покритие и по-висока точност. Има също барометричен алтиметър, който е по-надеждно, а често и по-точно средство от GPS приемник за измерване на височината, той е полезен при изкачване на планини. Моделът има също хадруерен компас, който помага за по-лесно ориентиране и работи без да е необходим GPS сигнал. Има и вграден пулсомер за измерване на пулса директно на китката. Навигационните функции на Garmin Instinct са съсредоточени основно в навигация по курс, като има възможност за импорт на GPX файлове и TrackBack функция за навигиране обратно до началната Ви точка.

Garmin Instinct можете да използвате за различни видове спорт, като има вградени следните видове профили: туризъм, катерене, планинско колоездене, каране на ски, сноуборд, XC ски, падълборд, гребане, каяк и др. В часовника се записват детайлни характеристики, които след това можете да преглеждате. Часовникът има и функциите на тракер, предлага 24/7 проследяване на дейността - броене на стъпки, наблюдение на съня, лента за движение, ниво на стрес, задаване на цел. Ако свържете Instinct със смартфон ще получавате и известия на дисплея, можете да отговаряте / отхвърляте обаждания. Съвместим е също с Garmin Connect общността, където можете да синхронизирате и преглеждате всичките си резултати.

Garmin Instinct е лесен за работа с меню на български език и монохромен екран, с резолюция 128 x 128 пиксела, видим на слънчева светлина, трансфлективен memory-in-pixel (MIP).  Животът на батерията е един от важните фактори за такъв вид часовник и Garmin Instinct тук също се представя много добре като предлага до 40 часа работа в UltraTrac режим, до 16 часа в GPS режим и до 14 дни в смарт режим като часовник. Освен това Garmin Instinct е олекотен, той тежи само 52 грама за да можете да го носите дълго време без да усещате тежест.

В заключение бихме казали, че Garmin Instinct е много добър мултифункционален часовник с екстремна и спортна насоченост, монохромен екран и здрав, удароустойчив корпус.Технически спецификации:


Корпус 45мм, възможност за смяна на каишките.
Монохромен дисплей с резолюция 128 x 128 пиксела.
Размери на часовника: 45 x 45 x 15.3 мм.
До 16 часа живот на батерията с включен GPS.
GPS / GLONASS / Galileo.
Работи с iOS и Android.
24/7 проследяване на дейността.
Вградена памет: 16 MB
Няма възможност за инсталиране на детайлни карти.
Вграден пулсомер.
Вграден компас.
Вграден акселерометър.
Вграден термометър.
Тегло: 52 гр.
Воден рейтинг: 10 ATM.
Мултиспорт режими (бягане, колоездене, плуване, туризъм, ски и др.)
Меню на български език.

 

Garmin Instinct се предлага в 6 цвята:

Instinct Sea Foam 010-02064-05
Instinct Sunburst 010-02064-03
Instinct Flame Red 010-02064-02
Instinct Tundra 010-02064-01
Instinct Graphite 010-02064-00
Instinct Lakeside Blue 010-02064-04
Всички цветове


 


 

 

Видео ревю - преглед на основните функции

 

 

 

Какво има в кутията на Garmin Instinct?

 

  1. Часовник Garmin Instinct.
  2. Кабел за зареждане/прехвърляне на данни.
  3. Ръководство за употреба.

 

 


Снимки


Garmin Instinct Graphite /010-02064-00/


 


Garmin Instinct Lakeside Blue /010-02064-04/Garmin Instinct Sunburst /010-02064-03/

 


 


Garmin Instinct Tundra /010-02064-01/

 

 


Снимки на екрана на Garmin Instinct

 


Видео

 

 

 

  

Можете да закупите различните разновидости на Garmin Instinct от следните линкове:

Garmin Instinct Sea Foam

Garmin Instinct Sunburst

Garmin Instinct Flame Red

Garmin Instinct Tundra

Garmin Instinct Graphite

Garmin Instinct Lakeside Blue

Всички Garmin Instinct
 


   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.