GARMIN HRM-PROОригинален продукт
100 % оригинален продукт с доказан произход и гаранционна поддръжка.
Оригинален продукт
24 месеца гаранция към официалния сервиз за България.
Оригинален продукт
Безплатна доставка с преглед и тест на пратката преди плащане.НОВ

продукт

Марка: Garmin
Код: 010-12955-00
Доставка: Безплатна
Наличност: Наличен в склад
Цена: 279.00 лв. Получавате 3 точки по програма за лоялност.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (7)   Отзиви
   

Описание на Garmin HRM-Pro

 
Пулс - лесният, точен начин

Тази първокласна лента за сърдечен ритъм проследява бягания, плувания и други. Той предава данни за сърдечния ритъм в реално време чрез ANT + ® свързаност и Bluetooth® Low Energy технологията, като Ви дава повече тренировъчни възможности. Постоянно получавате точен сърдечен ритъм на Вашето Garmin устройство, в онлайн приложения за тренировки, като Zwift или дори съвместими фитнес уреди във фитнеса.

Проследете динамиката на бягане

В допълнение към сърдечната честота, HRM-Pro улавя динамиката на бягане, която може да Ви помогне да подобрите формата си. Това включва показатели, като вертикални вибрации, време на контакт с земята, дължина на крачка, вертикално съотношение и др.

Съхранявайте и препращайте Вашите данни

Устройството съхранява данни за пулса по време на плуване или други дейности, докато часовникът Ви е извън обхвата, след което изпраща тези данни на Вашия часовник, след като активността приключи. Той също така ще съхранява крачки, калории и минути на интензивност, след което ще ги синхронизира и с Вашия часовник.

Комфорт и удобство
HRM-Pro разполага с малък, лек модул за наблюдение на пулса, който не е по-широк от ширината на меката, удобна каишка. Сменяемата батерия издържа до 1 година.

Словната марка и логото на Bluetooth са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е под лиценз.

 

Спецификация на Garmin HRM-Pro

Основни
Тип ПулсомерАко имате въпрос за GARMIN HRM-PRO , попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът Garmin HRM-Pro може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите детайли и точни суми. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху бутона "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР
Застраховка

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!

   


COVID