GARMIN GNX 21 МОРСКИ ИНСТРУМЕНТОригинален продукт
100 % оригинален продукт с доказан произход и гаранционна поддръжка.
Оригинален продукт
24 месеца гаранция към официалния сервиз за България.
Оригинален продукт
Безплатна доставка с преглед и тест на пратката преди плащане.TBI
bank
Марка: Garmin
Код: 010-01142-10
Доставка: Безплатна
Наличност: Ограничен
Цена: 830.66 лв. Получавате 8 точки по програма за лоялност.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (19)   Отзиви
   

Описание на Garmin GNX 21 морски инструмент

Морски инструмент с 4” инверсионен LCD дисплей

  • Голям с отчетливи бели или цветни цифри на черен фон за по-добра четливост при слава светлина или в тъмнина. Избирате измежду 7 цвята за подсветката на цифрите
  • Стъклен херметичен дисплей с увеличително стъкло с антирефлексно покритие, предпазващо от замъгляване
  • Напълно персонифицируем за потребители на ветроходни или мторни лодки, за да показва най-важните корабни и морски данни
  • Ниска консумация на енергия от (25 mA) с 350 mW (без подсветка)/400 mW (средно ниво на подсветка)
  • 5 конфигурации на дисплея плюс режими „инструмент“ и „графика“ за показване на дълбочината, скоростта, вятъра и повече от 50 морски и корабни параметъра

Лесночитаемият GNX 21 морски инструмент има инверсионен дисплей с бели или цветни цифри на черен фон, за да показва ясно дълбочината, скоростта на лодката спрямо водата, температурата на водата и повече от 50 морски и корабни параметъра. Неговия херметизиран дисплей с анти-рефлексно покритие обезпечава отлична дневна и нощна четливост с високо-контрастни цифри, които може да се увеличават до 36 mm.

GNX 21 е първият стъклен херметизиран морски инструмент с комбиниране на директно управляеми LCD сегменти и поле с точкова матрица за изобразяване на графична информация. Неговата ниска консумация на енергия от (25 mA) с 350 mW (без подсветка)/400 mW (средно ниво на подсветка) го прави перфектен за използване на ветроходни лодки и е безценен инструмент при  круизи и риболов. Напълно персонифицируеми потребителски профили на дисплея за вятъра, дълбочината и данните за скоростта. Освен това GNX 20 влючва функцията auto-scroll, която прелиства през различните екрани за донни за hands-free опериране. Може да бъде инсталиран с включената в окомплектовката стойка за монтаж наравно с повърхността или с поръчваната отделно стойка за плосък монтаж, котато имате стъклен пулт на яхтата си и искате инструмента да се впише в него.

Спецификация на Garmin GNX 21 морски инструмент

Основни
Тип Когато сте по вода
Морски инструменти и комплектиАко имате въпрос за GARMIN GNX 21 МОРСКИ ИНСТРУМЕНТ, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът Garmin GNX 21 морски инструмент може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите детайли и точни суми. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху бутона "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР
Застраховка

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Най-новиЗапишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!
   


COVID