Garmin Descent Mk1 с DLC титаниева каишка

Product QR Code

GARMIN DESCENT MK1 С DLC ТИТАНИЕВА КАИШКА


НОВ

продукт

Марка: Garmin
Код: 010-01760-11
Доставка: Безплатна
Наличност:
Предпродажба
Цена: 2 935,00 лв.

Купи

Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (167 оценки)   Напиши отзив
   

Описание на Garmin Descent Mk1 с DLC титаниева каишка

Най-важното:

 • Garmin Descent Mk1 с DLC титаниева каишка.
 • Премиум пълнофункционален GPS часовник за гмуркане в елегантен дизайн.
 • Ярък 1.2-инчов цветен дисплей.
 • Вграден пулсомер с Elevate технология с профили за мултиспорт активности, показатели за ефективност и смарт известия.
 • Инсталирани TOPO карти.
 • Вградени сензори - триосен компас, жироскоп и барометричен алтиметър.
 • Поддържа GPS и GLONASS, което ви позволява да маркирате точките на гмуркане и изплуване.
 • Дневник за гмуркания - съхраняване и преглеждане на данни от до 10 000 гмуркания и споделяне онлайн чрез Garmin Connect.
 • Поддържа single-gas, multi-gas, gauge и apnea гмуркане, включително nitrox и trimix.
 • Планиране на гмурканията директно на устройството.
 • Живот на батерията: до 21 дни в режим часовник, 12 дни в режим на смарт часовник, 40 часа в режим на гмуркане и 20 часа в GPS режим.
 • Гаранция 2 години.

 


Комплектът включва:
 1. Един брой Garmin Descent Mk1.
 2. Допълнителна дълга каишка.
 3. Черна силиконова каишка.
 4. Кабел за зареждане/прехвърляне на данни.
 5. Ръководство за употреба.
 6. Гаранционна карта.

 


 

Независимо дали се гмуркате с или без резервоари, в солена или в прясна вода, дишате nitrox, trimix или задържате дъха си - Descent Mk1 е интуитивният, правещ всичко компютър за гмуркане, който чакахте. Това е първият компютър за гмуркане с размер на часовник, който предлага GPS с пълноцветно картографиране на екрана и справка за местоположение - за да можете лесно да маркирате точките си на гмуркане и изплуване.

Веднъж под водата, доказаният алгоритъм Bühlmann ZHL-16c гарантира, че ще останете в границите на лимита си за гмуркане. Избираемите сигнали и вибрации ви помагат да сте информирани, докато сте потопени. Връщайки се на повърхността, Descent Mk1 също функционира като силен спътник за тренировка, предлагащ най-добрите характеристики на нашия мултиспортен GPS часовник fēnix 5X, включително и смарт известия3, които ви помагат да поддържате връзка в движение. Нещо повече, дизайнът на Descent Mk1 е толкова елегантен и комфортен, че вие ще поискате да го носите като всекидневен часовник.

 

 
Дишайте по-лесно, гмуркайте се по-добре

Осигурявайки лесни за достъп функции за разнообразни дейности за гмуркане - включително възможността за планиране на гмуркания на устройството, технически и свободни гмуркания - Descent Mk1 предоставя всички ключови данни в реално време, от които се нуждаете за уверено гмуркане. Компютърът се активира автоматично при влизане във водата, показвайки текущата ви дълбочина, времето на гмуркане, температурата на водата, скоростта на изкачване/спускане, времето без декомпресия, информация за спиране за декомпресията, живота на батерията и други.

Можете да настроите алармите за звуков сигнал и вибрации, за да осигурите напомняния в критичните точки на гмуркането. Поддържат се до 6 различни газови смеси, включително nitrox и trimix (до 100% кислород). Конфигуриращите се настройки ви позволяват да настроите личните си лимите за безопасност.


 

Множество навигационни сензори

В допълнение към високочувствителния си GPS и GLONASS, Descent Mk1 предлага и пълен набор от ABC (алтиметър, барометър и компас) сензорни възможности за навигиране. Лесния за четене дисплей с компас също е достъпен за използване под вода. Вграденият алтиметър осигурява данни за надморската височина, а триизмереният електронен компас ви помага в ориентирането - независимо дали се движите или не. За бърз достъп до екрана с компас, удобна функция "tap to compass" ви позволява да докоснете два пъти екрана, вместо да натискате функционалните бутони.

 

 

 

 
Вграден пулсомер

Descent Mk1 компютърът за гмуркане използва Garmin Elevate технология за измерване на сърдечна честота, вграден в часовника, за оптично сканиране на пулса ви (когато е в контакт с кожата ви, а не с неопренов костюм или сух костюм). Компютърът за гмуркане следи нивата на натоварване и автоматично качва данните за сърдечния ритъм в онлайн профила ви в Garmin Connect за преглед и анализ.

 


 

 

 
Разширени мултиспорт функции

Освен пълната гама компютърни функции за гмуркане, Descent Mk1 предлага и пълен набор от функции за спорт/тренировка, фитнес и навигационни инструменти на открито, които се използват от нашата популярна серия от висококачествени мултиспортни часовници. Можете да се възползвате от набор от физиологични показатели, динамика на бягането, фитнес функции за проследяване и други - да наблюдавате статистическите данни за тренировката, да измервате напредъка си и да предотвратите контузии. Предлагат се специални профили за предварително заредени дейности за плуване, бягане, колоездене, туризъм, ски, гребане, падълборд и др. Различни функции за съхранение на времето, броя на обиколките и проследяване на картата са лесно достъпни. Освен това, за допълнителна мотивация, можете дори да изтеглите разширени тренировки и планове за обучение на вашето устройство от Garmin Connect.

 

 

 
Смарт свързаност

Когато сте сдвоени със съвместимия си смартфон3, Descent Mk1 улеснява получаването на текстови съобщения, имейли и смарт известия директно на часовника ви. Той също така ви дава достъп до автоматични качвания на Garmin Connect, аудио известия, контролиране на музиката и др. Докато сте на сушата, приятелите и членовете на вашето семейство могат да следват вашето местоположение и приключенията ви онлайн, в реално време, като използвате функцията LiveTrack. Или можете да използвате GroupTrack и екрана с картата, за да следите вашите приятели по време на дейност.

 

 

 

 

 
Премиум материали, елегантен стил

Изработен от висококачествени материали, Descent Mk1 компютърът за гмуркане се предлага в два отличителни стила: панели от неръждаема стоманена със силиконова каишка или делукс версия с титаниеви панели и DLC титаниева каишка. И двата модела предлагат разширен GPS и GLONASS сателитен приемник, чрез външна EXO™ антена, за по-добро приемане в предизвикателни среди (в сравнение само с GPS). Яркият цветен Garmin Chroma Display™ с висока разделителна способност и LED подсветка осигуряват отлична видимост при всички условия на осветление над или под водата. И за допълнителна устойчивост от надраскване, двата модела включват висококачествена сапфирна леща.

 

 
Заредете го, променете го

Между зарежданията можете да разчитате на до 40 часа живот на батерията в режима на гмуркане, до 21 дни в режим на часовник, до 12 дни в режим на смарт часовник и до 20 часа в GPS режим (всичко зависи от настройките). QuickFit™ каишките ви позволяват да приспособите стила си за ежедневна дейност или специален повод - не са необходими инструменти. За гмуркане, по-дългите QuickFit ленти са включени за употреба върху неопренови или сухи костюми.

Можете да персонализирате дисплея на часовника с безплатни изгледи на часа, приложения и полета за данни от нашия Connect IQ™ магазин. За ваша безопасност, Connect IQ функциите не са достъпни по време на гмуркане, така че да можем да гарантираме, че всички възможности за гмуркане функционират, както са били проектирани. И двата модела Descent Mk1 притежават Wi-Fi, така че всеки един може да се свърже с вашата безжична мрежа и автоматично да изпраща  активности за споделяне на Garmin Connect.

 

Важно: GPS проследяването не работи под вода!
 


Важна информация


Моделът Garmin Descent Mk1, който виждате, е с гарантиран произход. Ние сме дистрибутори на Гармин България - фирма Геотрейд. Гаранцията, на всички официално внесени устройства, е 2 години и се поема, от сервиза на Гармин в България. Гаранционната карта, изглежда така и ще бъде попълнена, когато получите продукта. В настоящия момент политиката на Гармин е: при евентуални гаранционни проблеми, разходите свързани с транспорта на устройството, към и от, официалния сервиз в София, ако използвате "Тип Топ Куриер", се поемат от Гармин.
Задайте въпрос за продукта GARMIN DESCENT MK1 С DLC ТИТАНИЕВА КАИШКА като попълните полетата по-долу и натиснете върху синия бутон.

Вашето име:


Вашият въпросСпецификация на Garmin Descent Mk1 с DLC титаниева каишка

Основни
Тип Часовник
Предназначение За мултиспорт
За гмуркане
За плуване
За бягане
За колоездене
За фитнес
Екран
Тип Цветен
Трансфлективен
Резолюция 240 x 240 пиксела
Характеристики на екрана 1.2 инча
Езици
Език на менюто Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Екстри и опции
Налични екстри и oпции GPS
GLONASS
Триосов компас
Барометричен алтиметър
Жироскоп
Крачкомер
Безжична връзка
Wi-Fi
Bluetooth
Смарт известия
Водоустойчив
Батерия
Тип на батерията Презареждаема литиево йонна
Работа на батерия Режим на гмуркане - до 40 часа / Режим часовник - до 19 дни / Режим смарт часовник - до 10 дни / GPS или HR режим - до 20 часа / UltraTrac режим - до 30 часа
Mатериали
Други
Размери 51 x 51 x 17.8 мм.
Тегло 145 гр.
Гаранционен срок 24 месеца

Кредитен калкулатор

Продуктът Garmin Descent Mk1 с DLC титаниева каишка може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца, процентът е плаващ и при по-дълъг период получавате по-ниска лихва. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Необходимо е да натиснете върху синия бутон "КУПИ", който се намира най-горе и да следвате стъпките, като в стъпка плащане избирате TBI Bank. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведи кода от картинката:

 


Сходни артикули
Най-нови
FB

   
К
О
Д

З
А

О
Т
С
Т
Ъ
П
К
А