DEEPER SMART SONAR PRO

Марка: Deeper
Код: Deeper Smart Sonar Pro
Доставка: Безплатна
Наличност: Наличен в склад
Цена: 399.00 лв.  475.00 лв.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 4.98 от 5 (43)   Отзиви
   

Описание на Deeper Smart Sonar Pro

Deeper Smart Sonar, версия Pro е безжичен двулъчев сонар, предназначен за работа както от брега, така и за риболов от лодка, каяк или друг вид и стил на риболов. Съвместим е с IOS и Android операционни системи и може да бъде използван чрез различни смартфон, фаблет и таблет устройства. Версия Pro работи чрез Wi-Fi връзка. Работният обхват между мобилното устройство на Потребителя и Deeper Smart Sonar, версия Pro е до 100 m, а максималната дълбочина на сканиране е 80 m.  Благодарение на своята прецизна и високо-честотна технология Deeper Smart Sonar, версия  Pro изпраща данни от сонарната информация на ситуацията и обстановката под Вас, която бързо, ясно и подредено Ви се визуализира на дисплея на Вашето мобилно устройство. При работа на по-високата от двете честоти на сканиране, Deeper Pro улавя дори и бързо движещи се обекти, както и разделя на екрана Ви по-малките такива, за да Ви осигури качествени сонарни данни, на база на които Вие да вземете правилните за успешен риболов решения.
Deeper Pro е един ценен аксесоар към Вашия риболовен арсенал. Чрез него Вие ще можете да изследвате и сканирате всичко онова, което желаете, да научите и да разберете дълбочина до рибата и дъното, температурата на водата, структурата на самото дъно, както и други важни по значение данни, които ще спомогнат за един продуктивен и успешен риболов. Цялата тази информация моментално ще се вузуализира на дисплея на Вашия смартфон или таблет. Deeper приложението предлага съвършенни и доказали се вече във времето функции като картографиране в реално време (топографски карти), неограничени данни на историята, режим на зимен риболов (на лед) и др. Deeper Smart Sonar, версия Pro е създаден и проектиран да бъде полезен и актуален за всички сфери на риболова. Без значение от вида или стила, който практикувате, той винаги ще Ви бъде от полза, за да вземете правилно решение за Вашият риболовен, но същевременно и продуктивен излет.

 


Характеристики

    Активна безжична Wi-Fi връзка
    Двулъчева сонарна технология
    Работа както в сладка, така и в солена вода
    Ултра лек и компактен дизайн при замятане
    Акумулаторна батерия с 6-часова непрекъсната работа, с едно зареждане
    Батерия с над 350 цикъла на зареждане (при необходимост, тя е напълно заменяема)
    Пълно зареждане - за около 2 часа

 Характеристики на приложението

    Картографиране в реално време и безплатни "офлайн" карти (топографски данни върху предварително свалени карти - услугата е Безплатна)
    Неограничена история на данни (записва се върху паметта на Вашето устройство или SD карта)
    Режим на зимен риболов (на лед)
    Структура и релеф на дъното, температура на водата, дълбочина и местоположение на рибата
    Каленадар, прогноза за времето, лунни фази, риболовни бележки, камера, както и споделяне на снимки или клипове в социалните мрежи
    Класически, дневен и нощен режим на визуализиране (различни режими на визуализация на екрана)
    Режим Sleep (когато устройството е във водата, но не се използва, то може да премине в режим на готовност, с ниска консумация на енергия, с цел удължаване живота на батерията)

Предимства на Wi-Fi връзката

За да Ви даде ясни и точни данни на Вашето устройство, Deeper Smart Sonar, версия Pro използва Wi-Fi връзка. Чрез нейната употреба не се налага използването на интернет достъп. Wi-Fi обхвата достига до 100 m., а дълбочината на сканиране - 80 m.

Съвместимост на приложението

Deeper устройството е съвместимо с повече от 9800 различни по марка и модел IOS и
Android устройства. То работи както в онлайн, така и в офлайн режими и предоставя на потребителите полезна и актуална сонарна информация,  риболовни бележки, предварително свалени и инсталирани офлайн карти, прогноза за времето, камера за заснемаме на трофеите Ви, класически, дневен или нощен цветен режим на екрана, възможност за споделяне в социалните мрежи, както и много други. Приложението на Deeper e удобно и може да бъде използвано на много езици. Достъпно е на: BG, EN, CZ, ZH, NL, FI, FR, DE, HU, IT, JP, KR, LT, MY, NO, PL, PT, RO, RU, SK, ES, TR, UA.

Високотехнологичен риболов

Deeper Smart Sonar, версия Pro може да бъден хвърлен на всяко едно място във водата. Той плува върху повърхността и и по този начин Ви предава на екрана на Вашият смартфон или таблет подробна и детайлна информация за дъното и водната обстановка, като дълбочина до дъното, дълбочина до рибата, температура на водата, наличие на растителност, релеф, местоположение на рибата и т.н. Deeper Pro е изключително компактно и преносимо устройство, което е лесно за работа и свързване с Вашето мобилно устройство. На практика това е един висококачествен ехолот, който може да бъде използван при риболов от брега, от пристанище, от мост, от лодка, каяк или друг плавателен съд. Също така Deeper Smart Sonar е най-добрият безжичен сонар за риболов на лед, което от своя страна го прави най-универсалното решение на пазара. Моделът е актуален и е подходящ при риболов на шаран, за монтаж върху радиоуправляеми лодки за захранване.

Картографиране в реално време

Deeper Smart Sonar, версия Pro дава възможност на Потребителя да отбележи и картографира своите любими места за риболов, чрез т.нар. топографски карти. Когато устройството работи в режим от лодка, приложението на Deeper съчетава подводните данни от GPS данните на смартфона или таблета Ви с тези на Deeper Smart Sonar, версия Pro и по този начин създава батиметрични (топографски) карти в реално време, които моментално се визуализират на екрана на Вашето мобилно устройство. Същевременно всички карти имат възможност да се архивират и да бъдат достъпни по всяко едно време, което от своя страна спогама за един по ефективен риболов.

Зимен режим (риболов на лед)

Ако сте привърженик на риболова през зимата, върху лед, то значи Deeper Smart Sonar, версия Pro е идеалното решение и перфектното безжично попълнение към Ваша риболовна екипировка и арсенал. Той съдържа опция да визуализира сонарната информация и рибата както при традиционен начин на риболов, така и при „риболов на дупка“ върху леда. Показва на екрана на Вашето мобилно устройство цялата подводна ситуация и условията за риболов под леда (дъно, растителност, температура и т.н).  С други думи казано притежава два различни интерфейса на визуализиране, което от своя страна Ви дава една наистина голяма преднина и свобода при вземането на решения за успешен и продуктивен риболов. Режимът на работа на амплитудния обхват (най-вдясно на екрана) осигурява на Deeper Smart Sonar възможност да Ви предостави информация в реално време, без каквото и да е закъснение от сигнала. Освен движенията на рибите, той Ви позволява да проследявате движението дори и на най-малките си примаки (мормишка) или друга стръв. При този режим на работа, екранът е разделен и Ви се предоставя светкавична информация, по няколко показателя едновременно. Чрез Zoom функцията, риболовците на лед имат възможност да разширят зоната и да се фокусират върху избран от тях обект, както и да проследят и примамят рибата в реално време.

(Този режим е подходящ както при риболов върху лед, така и при тролинг риболов, риболов на джиг, както и при отвесен риболов на сом от лодка. Чрез него Вие можете да наблюдавате Вашите джиг движения, да следите примамките си при влачене, както и да наблюдавате движението и поведението на сома при кльонкане и дали той се вдига към повърхността).

 

Комплекта включва:

    Deeper Smart Sonar, версия Pro
    USB кабел
    Неопреново калъфче за съхранение и транспорт
    2 бр. болт-клипса за закрепване
    Бързо ръководство
    Инструкция за безопастна употреба
    Ръководство на Български език
    Гарнционна карта

Deeper аксесоари (предлагат се отделно и не са включени в комплекта)

    Гъвкава подвижна стойка за монтаж на лодка, каяк или друг плавателен съд
    Смартфон стойка, за по-лесно използване при замятане
    Полупрозрачни и цветни капаци, позволяващи да локализирате Вашия Deeper Smart Sonar по време на нощен риболов

Гаранция

Висококачествен продукт, произведен в Литва (Европа), с 2 години гаранция.

Технически характеристики

    Размер: 65 mm (диаметър)
    Тегло: 100 g.
    Конструкция: ABS
    Съвместимост: iOS 8.0 и Android 4.0, както и по-нови версии iOS и Android операционни системи и устройства
    Технология на сонара: Двулъчева
    Честоти: 90 kHz и 290 kHz
    Лъч на конуса: 55° (90 kHz) и 15° (290 kHz)
    Дълбочинен обхват: от 0.50 m. до 80 m.
    Скорост на сканиране: Променлива, до 15 сканирвания в секунда
    Температура: Датчик за температура на повърхността на водата
    Температурна единица: Целзий (°C), Фаренхайт (°F)
    Температура на работа: -20°C до 40°C или -4°F до 104°F
    Захранване: Микро USB B type, 5V DC, 450mA max
    Вградена батерия: Lithium Polymer, 3.7V презареждата се, 850mAh (напълно заменяема при необходимост)
    Захранващи адаптери: Не се включват в комплекта, с цел пестене на енергия и опазване на околната среда
    Препоръчително захранване: Входящ променлив ток 110V / 240V. Изход микро USB, 5V 450mA
    Свързване: Безжична Wi-Fi връзка
    Обхват на връзката: до 100 m. (зависи от версията на операционната система и модела на мобилното устройството)
    Цвят: Черен

Спецификация на Deeper Smart Sonar Pro

Основни
Тип Сонар
Брой лъчи Двулъчев
Сонда
Честота 290/90 KHz
Ъгъл на конуса 55° (90 kHz) и 15° (290 kHz)
Максимална дълбочина 80 м.
Екран
Диагонал на екрана Няма екран
Езици
Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Други
Тегло 100 гр.
Гаранционен срок 24 месецаАко имате въпрос за DEEPER SMART SONAR PRO, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:


Дата : 2017-10-18
Въпрос: Kakva e razlikata mejdu,deeper. I deeper+
Отговор: Версията с плюс има GPS.
Дата : 2017-10-15
Въпрос: Има ли сонари от брега да се ползват или всичките модели са за лодка
Отговор: Да има. Моделът Deeper Smart Sonar Pro се свързва с смартфон и може да се използва от брега.

Кредитен калкулатор

Продуктът Deeper Smart Sonar Pro може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца, процентът е плаващ и при по-дълъг период получавате по-ниска лихва. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху синия бутон "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови
 • Карта Kingston 128 GB Class 10
  62.38 лв.
  Карта Kingston 128 GB Class 10 е аксесоар Аксесоари за навигации. Карта....
 • Смарт часовник Xiaomi Amazfit Stratos+
  599.00 лв.
  Смарт часовник Xiaomi Amazfit Stratos Plus. За фитнес, За бягане, За мултиспорт, Трансфлективен, LCD цветен дисплей, Сапфирено стъкло, 320 x 300, 1,34 инча...
 • Смарт часовник Xiaomi Amazfit Stratos
  449.00 лв.
  Смарт часовник Xiaomi Amazfit Stratos. За фитнес, За бягане, За мултиспорт, Трансфлективен, LCD цветен дисплей, 320 x 300, 1,34 инча, Английски, Водоустойч...
 • Огледало за задно виждане Navitel MR250
  189.90 лв.
  Огледало за задно виждане Navitel MR250. Резолюция: 1920x1080, Full HD, 30fps при 1920x1080, GC2023, 160°, Dual, 5 инча, Цветен, MStar MSC8328, слот за mic...
 • Garmin Instinct Sea Foam
  556.61 лв.
  Garmin Instinct Sea Foam е спортен часовник. За мултиспорт, За туризъм, Монохромен, Трансфлективен, 128 x 128 пиксела, 16 MB, Не може да говори, GPS, GLONA...
 • Garmin Instinct Lakeside Blue
  556.61 лв.
  Garmin Instinct Lakeside Blue е спортен часовник. За мултиспорт, За туризъм, Монохромен, Трансфлективен, 128 x 128 пиксела, 16 MB, Не може да говори, GPS, ...