DEEPER SMART SONAR PRO PLUS 2

Оригинален продукт
100 % оригинален продукт с доказан произход и гаранция.
Оригинален продукт
24 месеца гаранция към официалния сервиз за България.
Оригинален продукт
Защита на цената до 14 дни след покупка с грижа за клиента.

TBI
bank
Марка: Deeper
Код: 4779032950701
Доставка: Безплатна
Наличност: Няма наличност
Цена: 590.00 лв. Получавате 6 точки по програма за лоялност плюс защита на цената до 14 дни.
Оцени: 
  
Оценка: 4.84 от 5 (32)   Отзиви

Описание на Deeper Smart Sonar Pro Plus 2

Запознайте се с най-новият безжичен сонар на Компанията Deeper, модела Pro+ 2. Това е ново поколение трилъчев традиционен сонар, с подобрени функции и подобрена батерия, за повече издръжливост. С вграден GPS, това е Wi-Fi сонар, за който НЕ ВИ Е НЕОБХОДИМ ИНТЕРНЕТ. Трите честоти, на които работи безпроблемно Ви гарантират кристалната яснота и изключителната точност на детайла, а това от своя страна го прави идеалния избор за бързо намиране на риби, пасажи, идентифициране на хищни риби, определяне на плитчини, с рибни пасажи, както и риболов в екстремни дълбочини. PRO+ 2 Ви предоставя по-чисти и по-ясни изображения на всичко онова, което е под Вас. Той ще Ви осигури стратегически превес пред останалите сонари, чрез който Вие ще може да ловите повече риба, да я хващате по-бързо и по-добре.

 

 • Прецизност до съвършенство - 1 cm разграничаване между отделните риби
 • Дълбочина на сканиране до 100 m
 • Дистанция и обхват на замятане от 100 m
 • Прецизност на сонарната информация, дори и в плитки води
 • Вграден GPS

Ловете риба като професионалист

3-честотна (3-лъчева) сонда, за повече гъвкавост
Открийте рибата, която се крие на различни места по-бързо, отколкото сте очаквали. 3-лъчевата сонда Ви осигурява максимална свобода на работа. Сканирате и покрийте голям обхват, с широкоъгълния лъч от 47° (100 kHz). Използвайте средноширокия лъч от 20° (240 kHz), за да видите горещите точки, които сте открили. Прецизно набелязвайте вида или всичко онова, което търсите и целенасочено работете с детайлният тесен лъч от 7° (675 kHz), който ще Ви предостави максимум детайл.

 

Вграден GPS
Можете да създавате карти на езера или други водоеми, както от лодка или каяк, така дори и от брега или кея. Само заметнете сонара във водата и навийте обратно, за да започнете сканирането и картографирането на водните обекти. Картите се запаметяват автоматично във Fish Deeper™ и са достъпни от всяко устройство.

 

Невероятна дълбочина и диапазон на замятане
Сканира до 100 m дълбочина, с изключителна точност и прецизност на детайла. Генерира собствен Wi-Fi сигнал (не са необходими мобилни данни) за свързване с Вашето смарт устройство, така че мятайте до 100 m и бъдете уверени, че връзката е стабилна.

 

Изключително прецизно разграничаване на целите и обектите
Благодарение на разграничаването на целите от само 1 cm (тесен лъч) и 2.4 cm (широк и среден лъч) ще можете лесно и бързо да откривате желаните видове риба, както и да проследявате дори и най-дребната примамка, например при вертикален риболов или риболов на джиг.

 

 

 

Интелигентен риболов с мобилното приложение Fish Deeper™

 

Детайлни и ясни визуализации. Разграничете хищните риби от примамките си или дънните риби от контура на дъното.

Вижте растителността, структурата на дъното, рибата, както и контура и твърдостта на дънния релеф. Разберете дълбочината и температурата на водата.

Маркирайте любимите си места за риболов, местата за пускане на лодки, както и къмпинг места или други интересни точки или места за паркиране.

Регистрирайте улова си със снимки и подробни бележки, както и с такъма за риболов, оборудването и използваните примамки или стръв.

 

Един сонар за всички сезони и видове риболов

Трите честоти на лъча осигуряват по-точни показания на сонара. Това е особено важно за риболов от лодка или каяк, както и при зимен риболов на лед.

Риболов от каяк/SUP - Инсталира се на Вашия каяк за секунди. Не са необходими кабели, батерии или пробиване. Идеален за риболов от SUP (дъска за риболов в изправено положение), той се побира удобно в люк или кутия за принадлежности. Можете да правите тролинг, картографиране или да мятате във водата, за да достигнете до трудно достъпните места.

Риболов от лодка - Идеален за малки лодки. Можете да мятате във водата или да правете тролинг от Вашия понтон, лодка, надуваема лодка или друг вид лодка. За точни и прецизни показания на сонара, можете да правите плавен тролинг при ниска скорост от 3 км/ч, или да мятате сонара на трудно достъпни места.

Риболов на лед - Със своята кръгова диаграма за риболов на лед, Deeper PRO+ 2 улеснява преминаването от дупка в дупка без преобразуватели или проводници. Просто пробийте дупка в леда и пуснете сонара, за да видите кога Вашият желан вид риба е на път да клъвне.

Риболов от брега - Просто метнете сонара си, навийте обратно макарата и получете необходимите данни за риболова. Открийте рибата, намерете характеристики за насочване или картографирайте Вашето езеро, за да получите пълна картина на ситуацията.

 

Изключително бързо зареждане
80% само за 45 минути, а 100% за 75 минути. Върнете се по-бързо обратно на вода.

 

Как да използваме Deeper PRO+ 2?

 

Deeper Lakebook™ - Батиметрична платформа за управление

Всяко сонарно сканирване и батиметрична карта, които създавате с Вашия Deeper PRO+ 2, всяка точка, която отбелязвате и представлява интерес за Вас (наричана още маркерна точка), използвайки приложението Fish Deeper, се съхраняват на едно място, с помощта на Deeper Lakebook™ – Вашият личен дневник, за по-добър улов.

Повече за Deeper Lakebook™ може да научите на следния линк, тук

 

Каква е покриваемостта и диаметъра на сканиране на Deeper PRO+ 2, на различната дълбочина и при различните ъгли на сканиране?

Сонарните устройства Deeper сканират конусовидно. Площта на дъното, която покрива съответният сонарен лъч е в пряка зависимост от дълбочината и ъгъла на сканиране, т.е лъча, който използвате. С увеличаването на дълбочина се увеличава и диаметъра на покриваемост на самото дъно. За повече информация, моля запознайте се със сравнителната таблица по-долу и имайте в предвид, че колкото е по-висока честотата на сканиране, толкова ъгъла на сонарния лъч е по-малък, но за сметка на по-голямото качество и прецизност на изображение!

Повече информация като специфични данни, конкретно за модела, може да намерите в раздел "характеристики"

Уважаеми Клиенти, моля да имате предвид информацията, че изтичането на живота на батерията, във времето, както и намаляването на нейната цикличност (брой цикли на заряд и разряд) не се счита за гаранционен проблем. Всяка една батерия, без значение за какво е предназначена е консуматив и има определен живот, който е пряко свързан с честотата и интензитета на употреба, заряд и разряд.

Спецификация на Deeper Smart Sonar Pro Plus 2

Основни
Тип Сонар
Брой лъчи Трилъчев
Сонда
Честота 100kHz, 240kHz, 675kHz
Ъгъл на конуса Широк Chirp 100 kHz - 47° / Среден Chirp 240 kHz - 20° / Тесен Chirp 675 kHz - 7°
Максимална дълбочина от 15 см. до 100 м.
Екран
Диагонал на екрана Няма екран
Езици
Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Други
Тегло 100 гр.
Гаранционен срок 24 месецаАко имате въпрос за DEEPER SMART SONAR PRO PLUS 2, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:


Дата : 2022-07-17
Въпрос: Имам проблем с нов сонар дипер сморт chirp+.след първото свързване с телефона всичко е наред.когато опитам да се свържа след известно време от друг телефон нищо не се получава.каде е проблема
Отговор: Обновете софтуера до последната версия, и ако имате проблеми се свържете с екипа по поддръжка на Deeper за да обясните в детайли.

Кредитен калкулатор

Продуктът Deeper Smart Sonar Pro Plus 2 може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите детайли и точни суми. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху бутона "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР
Застраховка

Защита на цената


Защита на цената е уникална услуга, предлагана от нас. Ако купите DEEPER SMART SONAR PRO PLUS 2 от нас и го намерите на по-ниска цена в следващите 14 дни след покупката, ние ще възстановим разликата. Необходимо е да попълните полетата по-долу и да се запознаете с условията на услугата.
Вашето име:
Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc80bg ?>
Сходни артикули
Най-нови
 • Сонар Lowrance Eagle 9 GPS със сонда Tripleshot HD
  1468.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 9 GPS със сонда Tripleshot HD е сонар за риба. Сонар, Картограф, 200 KHz / DownScan / SideScan, 9 инча, 1024x600, Цветен, IPS Базова с...
  Купи
 • Сонар Lowrance Eagle 9 GPS със сонда 50/200 HDI
  1363.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 9 GPS със сонда 50/200 HDI е сонар за риба. Сонар, Картограф, 50/200 KHz / DownScan, 9 инча, 1024x600, Цветен, IPS Базова световна кар...
  Купи
 • Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда Tripleshot HD
  1153.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда Tripleshot HD е сонар за риба. Сонар, Картограф, 200 KHz / DownScan / SideScan, 7 инча, 800x480, Цветен, IPS Базова св...
  Купи
 • Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда 50/200 HDI
  1027.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда 50/200 HDI е сонар за риба. Сонар, Картограф, 50/200 KHz / DownScan, 7 инча, 800x480, Цветен, IPS Базова световна карт...
  Купи
 • Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда 83/200 HDI
  985.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда 83/200 HDI е сонар за риба. Сонар, Картограф, 83/200 KHz / DownScan, 7 инча, 800x480, Цветен, IPS Базова световна карт...
  Купи
 • Сонар Lowrance Eagle 5 GPS със сонда 50/200 HDI
  754.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 5 GPS със сонда 50/200 HDI е сонар за риба. Сонар, Картограф, 50/200 KHz / DownScan, 5 инча, 480x272, Цветен, IPS Базова световна карт...
  Купи
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!