DEEPER SMART SONAR CHIRP PLUS 2.0

Оригинален продукт
100 % оригинален продукт с доказан произход и гаранция.
Оригинален продукт
24 месеца гаранция към официалния сервиз за България.
Оригинален продукт
Защита на цената до 14 дни след покупка с грижа за клиента.

TBI
bank
Марка: Deeper
Код: 4779032950671
Доставка: Безплатна
Наличност: Няма наличност
Цена: 780.00 лв. Получавате 8 точки по програма за лоялност плюс защита на цената до 14 дни.
Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (26)   Отзиви

Описание на Deeper Smart Sonar CHIRP Plus 2.0

Запознайте се с най-новият безжичен сонар на Компанията Deeper, модела CHIRP+. Това е първият в света преносим, с вграден GPS, Wi-Fi сонар, който използва технологията CHIRP. Трите честоти, на които работи безпроблемно Ви гарантират кристалната яснота и изключителната точност на детайла, а това от своя страна го прави идеалния избор за бързо намиране на риби, пасажи, идентифициране на хищни риби, определяне на плитчини, с рибни пасажи, както и риболов в екстремни дълбочини. CHIRP+ Ви предоставя стратегически превес пред останалите сонари, чрез който Вие ще може да ловите повече риба, да я хващате по-бързо и по-добре.

 • Прецизност до съвършенство - 1 cm разграничаване между отделните риби
 • Дълбочина на сканиране до 100 m
 • Дистанция и обхват на замятане от 100 m
 • Прецизност на сонарната информация, дори и в плитки води
 • Вграден GPS

Какво е CHIRP?

Традиционният сонар изпраща лъч на една честота, докато CHIRP сонарът (Compressed High Intensity Radiated Pulse – компресиран високоинтензивен излъчен импулс) изпраща непрекъснат поток от лъчи на различнни честоти, вариращи от ниски до високи. Именно поради тази причина тези сонарни изображения са много по-ясни, чисти и имат по-висока детайлност, в сравнение с тези от традиционните сонари.

Защо Deeper CHIRP+

Невероятно прецизно разграничаване на рибите и целите
Благодарение на разделителната способност от 1 cm., Вие ще можете лесно да определите желаните видове риба, дори когато са сред пасаж или множество дребни рибки. Можете да проследите дори и най-дребната примамка, при джиг риболов или отвесен сомски риболов.

 

Изключително точно измерване на дълбочината
С технологията CHIRP отклоненията са минимални, така че можете да очаквате прецизни показания на сонара, дори и в много плитки води, както и да намерите успешно риба само на 15 cm дълбочина от повърхността на водата. От друга страна, Вие ще можете да различавате какво има и по дъното, както и всичко онова, което е в обсега на сонара, стига да е на дълбочина до 100 m.

3-честотна (3-лъчева) сонда, за повече гъвкавост
Открийте рибата, която се крие на различни места по-бързо, отколкото сте очаквали. 3-лъчевата CHIRP сонда Ви осигурява максимална свобода на работа. Сканирате и покрийте голям обхват, с широкоъгълния лъч от 47° (100 kHz). Използвайте средноширокия лъч от 16° (290 kHz), за да видите горещите точки, които сте открили. Прецизно набелязвайте вида или всичко онова, което търсите и целенасочено работете с детайлният тесен лъч от 7° (675 kHz), който ще Ви предостави максимум детайл.

Изключително бързо зареждане
80% само за 45 минути, а 100% за 75 минути. Върнете се по-бързо обратно на вода.

Какво виждате на екрана на телефона или таблета си, чрез приложението на Deeper?

Изключително подробни и кристално ясни визуализации. Разграничете хищните риби от мирната риба, както и легналите на дъното риби от самото дъно.

Виж растителността, структурата, рибата и контура на дъното, както и твърдостта и консистенцията и твърдостта на самото дъното. Узнайте дълбочината на водата и температурата й.

Намаляване до минимум на смущенията и отклоненията в сонарните данни в плитки води, до 15 cm.

Изберете измежду три цветови палитри на екрана, за перфектен визуален дисплей при всякакви метеорологични и атмосферни условия.

Всеки риболовец, който иска да отиде на риболов може да го вземе навсякъде, по всяко време

Риболов от брега
CHIRP технологията в сонара, заедно с вградения GPS, го прави най-съвременният, компактен и преносим, замятащ се от ръка сонар в света. Създайте своите карти от брега или сканирайте водата, за да откриете местата, където има риба.

Риболов от каяк
С помощта на Deeper Flex Arm, сонарът Deeper CHIRP+ се монтира на Вашия каяк за броени секунди, без пробиване и без кабели. Картографирайте дъното по време на тролинг или заметнете с въдицата, за да достигнете до трудно достъпните зони.

Риболов от лодка
Идеален за малки, средни или по-големи лодки. Заметнете с въдица или практикувайте тролинг риболов с Вашата лодка. Движете се плавно, с ниска скорост от 3 km/h, за точни показания на сонара или заметнете Chirp+ сонара с въдицата, за да достигнете до трудно достъпните места. Това наистина е едно страхотно устройство за всеки тип лодка, независимо от големината и, защото никога не знаете кога може да се окаже полезно.

Риболов на лед
Като сонар за риболов на лед, Deeper CHIRP+ прави по-лесно местенето от дупка на дупка, без излишни сонди или кабели. Прецизното разграничаване на рибите от 1 cm Ви позволява да видите кога рибата предстои да атакува примамката. 7° (675kHz) тесен лъч осигурява точни показания, с минимални смущения на сонара. Deeper приложението има специален интерфейс за риболов на лед, в т.ч. с включена А-амплитуда (Flasher), A-Scope и прецизно увеличение (Zoom).

Как да използваме Deeper CHIRP+?

 

Deeper Lakebook™ - Батиметрична платформа за управление

Всяко сонарно сканирване и батиметрична карта, които създавате с Вашия Deeper CHIRP+, всяка точка, която отбелязвате и представлява интерес за Вас (наричана още маркерна точка), използвайки приложението Deeper,  се съхраняват на едно място, с помощта на Deeper Lakebook™ – Вашият личен дневник, за по-добър улов.

Повече за Deeper Lakebook™ може да научите на следния линк, тук

 

Каква е покриваемостта и диаметъра на сканиране на Deeper Chirp+, на различната дълбочина и при различните ъгли на сканиране?

Сонарните устройства Deeper сканират конусовидно. Площта на дъното, която покрива съответният сонарен лъч е в пряка зависимост от дълбочината и ъгъла на сканиране, т.е лъча, който използвате. С увеличаването на дълбочина се увеличава и диаметъра на покриваемост на самото дъно. За повече информация, моля запознайте се със сравнителната таблица по-долу и имайте в предвид, че колкото е по-висока честотата на сканиране, толкова ъгъла на сонарния лъч е по-малък, но за сметка на по-голямото качество и прецизност на изображение!

Повече информация като специфични данни, конкретно за модела, може да намерите в раздел "характеристики"

Уважаеми Клиенти, моля да имате предвид информацията, че изтичането на живота на батерията, във времето, както и намаляването на нейната цикличност (брой цикли на заряд и разряд) не се счита за гаранционен проблем. Всяка една батерия, без значение за какво е предназначена е консуматив и има определен живот, който е пряко свързан с честотата и интензитета на употреба, заряд и разряд.

Спецификация на Deeper Smart Sonar CHIRP Plus 2.0

Основни
Тип Сонар
Брой лъчи Трилъчев
Сонда
Честота 100kHz, 290kHz, 675kHz
Ъгъл на конуса Широк Chirp 100 kHz - 47° / Среден Chirp 290 kHz - 16° / Тесен Chirp 675 kHz - 7°
Максимална дълбочина от 15 см. до 100 м.
Екран
Диагонал на екрана Няма екран
Езици
Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Други
Гаранционен срок 24 месецаАко имате въпрос за DEEPER SMART SONAR CHIRP PLUS 2.0, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:


Дата : 2022-03-01
Въпрос: Защо гарансията е 24м като навсякъде сонарите Deeper chirp+ и Deeper chirp+2 са с 5години гаранция?
Отговор: Продукта и при нас и на другите места има 5 години гаранция от Deeper, но тази гаранция не зависи от нас и за това ние не сме я отбелязали.

Кредитен калкулатор

Продуктът Deeper Smart Sonar CHIRP Plus 2.0 може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите детайли и точни суми. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху бутона "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР
Застраховка

Защита на цената


Защита на цената е уникална услуга, предлагана от нас. Ако купите DEEPER SMART SONAR CHIRP PLUS 2.0 от нас и го намерите на по-ниска цена в следващите 14 дни след покупката, ние ще възстановим разликата. Необходимо е да попълните полетата по-долу и да се запознаете с условията на услугата.
Вашето име:
Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc80bg ?>
Сходни артикули
Най-нови
 • Сонар Lowrance Eagle 9 GPS със сонда Tripleshot HD
  1468.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 9 GPS със сонда Tripleshot HD е сонар за риба. Сонар, Картограф, 200 KHz / DownScan / SideScan, 9 инча, 1024x600, Цветен, IPS Базова с...
  Купи
 • Сонар Lowrance Eagle 9 GPS със сонда 50/200 HDI
  1363.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 9 GPS със сонда 50/200 HDI е сонар за риба. Сонар, Картограф, 50/200 KHz / DownScan, 9 инча, 1024x600, Цветен, IPS Базова световна кар...
  Купи
 • Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда Tripleshot HD
  1153.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда Tripleshot HD е сонар за риба. Сонар, Картограф, 200 KHz / DownScan / SideScan, 7 инча, 800x480, Цветен, IPS Базова св...
  Купи
 • Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда 50/200 HDI
  1027.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда 50/200 HDI е сонар за риба. Сонар, Картограф, 50/200 KHz / DownScan, 7 инча, 800x480, Цветен, IPS Базова световна карт...
  Купи
 • Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда 83/200 HDI
  985.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 7 GPS със сонда 83/200 HDI е сонар за риба. Сонар, Картограф, 83/200 KHz / DownScan, 7 инча, 800x480, Цветен, IPS Базова световна карт...
  Купи
 • Сонар Lowrance Eagle 5 GPS със сонда 50/200 HDI
  754.00 лв.
  Сонар Lowrance Eagle 5 GPS със сонда 50/200 HDI е сонар за риба. Сонар, Картограф, 50/200 KHz / DownScan, 5 инча, 480x272, Цветен, IPS Базова световна карт...
  Купи
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!