DEEPER SMART SONAR CHIRP PLUS LIMITED EDITION

Марка: Deeper
Код: Smart Sonar CHIRP Plus Limited Edition
Доставка: Безплатна
Наличност: Наличен в склад
Цена: 659.00 лв.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (10)   Отзиви
   

Описание на Deeper Smart Sonar CHIRP Plus Limited Edition


Представяме Ви лимитирана серия на най-новият безжичен сонар на Компанията Deeper, модела CHIRP+. Специален дизайн, с ограничени количества и уникален аерокосмически бял цвят. Това е първият в света преносим, с вграден GPS, Wi-Fi сонар, който използва технологията CHIRP. Трите честоти, на които работи безпроблемно Ви гарантират кристалната яснота и изключителната точност на детайла, а това от своя страна го прави идеалния избор за бързо намиране на риби, пасажи, идентифициране на хищни риби, определяне на плитчини, с рибни пасажи, както и риболов в екстремни дълбочини. CHIRP+ Ви предоставя стратегически превес пред останалите сонари, чрез който Вие ще може да ловите повече риба, да я хващате по-бързо и по-добре.

 • Прецизност до съвършенство - 1 cm разграничаване между отделните риби
 • Дълбочина на сканиране до 100 m
 • Дистанция и обхват на замятане от 100 m
 • Прецизност на сонарната информация, дори и в плитки води
 • Вграден GPS
 • Аерокосмическо бяло
 • Специален, лимитирана версия калъф за съхранение и транспорт
 • Limited Edition White

Какво е CHIRP?

Традиционният сонар изпраща лъч на една честота, докато CHIRP сонарът (Compressed High Intensity Radiated Pulse – компресиран високоинтензивен излъчен импулс) изпраща непрекъснат поток от лъчи на различнни честоти, вариращи от ниски до високи. Именно поради тази причина тези сонарни изображения са много по-ясни, чисти и имат по-висока детайлност, в сравнение с тези от традиционните сонари.

Защо Deeper CHIRP+

Невероятно прецизно разграничаване на рибите и целите
Благодарение на разделителната способност от 1 cm., Вие ще можете лесно да определите желаните видове риба, дори когато са сред пасаж или множество дребни рибки. Можете да проследите дори и най-дребната примамка, при джиг риболов или отвесен сомски риболов.

 

Изключително точно измерване на дълбочината
С технологията CHIRP отклоненията са минимални, така че можете да очаквате прецизни показания на сонара, дори и в много плитки води, както и да намерите успешно риба само на 15 cm дълбочина от повърхността на водата. От друга страна, Вие ще можете да различавате какво има и по дъното, както и всичко онова, което е в обсега на сонара, стига да е на дълбочина до 100 m.

3-честотна (3-лъчева) сонда, за повече гъвкавост
Открийте рибата, която се крие на различни места по-бързо, отколкото сте очаквали. 3-лъчевата CHIRP сонда Ви осигурява максимална свобода на работа. Сканирате и покрийте голям обхват, с широкоъгълния лъч от 47° (100 kHz). Използвайте средноширокия лъч от 16° (290 kHz), за да видите горещите точки, които сте открили. Прецизно набелязвайте вида или всичко онова, което търсите и целенасочено работете с детайлният тесен лъч от 7° (675 kHz), който ще Ви предостави максимум детайл.

Изключително бързо зареждане
80% само за 45 минути, а 100% за 75 минути. Върнете се по-бързо обратно на вода.

Какво виждате на екрана на телефона или таблета си, чрез приложението на Deeper?

Изключително подробни и кристално ясни визуализации. Разграничете хищните риби от мирната риба, както и легналите на дъното риби от самото дъно.

Виж растителността, структурата, рибата и контура на дъното, както и твърдостта и консистенцията и твърдостта на самото дъното. Узнайте дълбочината на водата и температурата й.

Намаляване до минимум на смущенията и отклоненията в сонарните данни в плитки води, до 15 cm.

Изберете измежду три цветови палитри на екрана, за перфектен визуален дисплей при всякакви метеорологични и атмосферни условия.

Всеки риболовец, който иска да отиде на риболов може да го вземе навсякъде, по всяко време

Риболов от брега
CHIRP технологията в сонара, заедно с вградения GPS, го прави най-съвременният, компактен и преносим, замятащ се от ръка сонар в света. Създайте своите карти от брега или сканирайте водата, за да откриете местата, където има риба.

Риболов от каяк
С помощта на Deeper Flex Arm, сонарът Deeper CHIRP+ се монтира на Вашия каяк за броени секунди, без пробиване и без кабели. Картографирайте дъното по време на тролинг или заметнете с въдицата, за да достигнете до трудно достъпните зони.

Риболов от лодка
Идеален за малки, средни или по-големи лодки. Заметнете с въдица или практикувайте тролинг риболов с Вашата лодка. Движете се плавно, с ниска скорост от 3 km/h, за точни показания на сонара или заметнете Chirp+ сонара с въдицата, за да достигнете до трудно достъпните места. Това наистина е едно страхотно устройство за всеки тип лодка, независимо от големината и, защото никога не знаете кога може да се окаже полезно.

Риболов на лед
Като сонар за риболов на лед, Deeper CHIRP+ прави по-лесно местенето от дупка на дупка, без излишни сонди или кабели. Прецизното разграничаване на рибите от 1 cm Ви позволява да видите кога рибата предстои да атакува примамката. 7° (675kHz) тесен лъч осигурява точни показания, с минимални смущения на сонара. Deeper приложението има специален интерфейс за риболов на лед, в т.ч. с включена А-амплитуда (Flasher), A-Scope и прецизно увеличение (Zoom).

Как да използваме Deeper CHIRP+?

 

Deeper Lakebook™ - Батиметрична платформа за управление

Всяко сонарно сканирване и батиметрична карта, които създавате с Вашия Deeper CHIRP+, всяка точка, която отбелязвате и представлява интерес за Вас (наричана още маркерна точка), използвайки приложението Deeper,  се съхраняват на едно място, с помощта на Deeper Lakebook™ – Вашият личен дневник, за по-добър улов.

Спецификация на Deeper Smart Sonar CHIRP Plus Limited Edition

Основни
Тип Сонар
Брой лъчи Трилъчев
Сонда
Честота Широк Chirp 100 kHz - 47° / Среден Chirp 290 kHz - 16° / Тесен Chirp 675 kHz - 7°
Максимална дълбочина 100 м.
Екран
Диагонал на екрана Няма екран
Езици
Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Други
Тегло 100 гр.
Гаранционен срок 24 месецаАко имате въпрос за DEEPER SMART SONAR CHIRP PLUS LIMITED EDITION, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът Deeper Smart Sonar CHIRP Plus Limited Edition може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху синия бутон "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Най-нови
 • Garmin Venu Черно със златно
  745.00 лв.
  Garmin Venu Черно със златно е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не може да гов...
 • Garmin Venu Light Sand с Rose Gold
  745.00 лв.
  Garmin Venu Light Sand с Rose Gold е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не може ...
 • Garmin Venu Черно със сиво
  685.00 лв.
  Garmin Venu Черно със сиво е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не може да говор...
 • Garmin Venu Гранитно синьо със сребристо
  685.00 лв.
  Garmin Venu Гранитно синьо със сребристо е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не...
 • Garmin Vivoactive 4 Black/Slate
  645.00 лв.
  Garmin Vivoactive 4 Black/Slate е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, Трансфлективен, Видим на слънчева светлина, Memo...
 • Garmin Vivoactive 4 Shadow Gray/Silver
  589.00 лв.
  Garmin Vivoactive 4 Shadow Gray/Silver е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, Трансфлективен, Видим на слънчева светлин...

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.