Black Weekend 2022 в GPS6 от 18.11 до 20.11.2022.


Информация за промоцията:

  1. Кампанията "Black Weekend 2022" стартира след 9:00ч. на 18.11.2022 г. и продължава до 24:00 часа на 20.11.2022 г.
  2. Тази година сме избрали едни от най-популярните и продавани продукти, за да успеем да Ви предложим по-ниска цена за тях.
  3. Избраните продукти ще бъдат видни на следната страница: https://gps6.bg/black-weekend-2022
  4. Един клиент може да поръча само по един брой от даден продукт на промоционална цена (пример: една GPS навигация и един часовник). GPS6 има правото да откаже поръчка, която не отговаря на това условие.
  5. По време на промоцията няма да важат кодове за допълнителна отстъпка.
  6. За да се приеме една поръчка, тя трябва да бъде завършена, а поръчката е завършена тогава, когато се покаже надпис "Поръчката е приета" и получите потвърждаващ имейл.
  7. Поръчки ще се приемат само през сайта, както е описано тук https://gps6.bg/kak-da-porucham.
  8. Поръчките ще се доставят с куриер от 3 до 7 работни дни, с опция за преглед. За някои продукти, които са налични в складове извън страната доставката може да бъде до 30 дни. При стойност на поръчката над 200 лева доставката ще бъде безплатна до офис на куриерската служба, при стойност под 200 лв доставката ще струва 6 лева. Моля имайте предвид че куриерите ще бъдат много претоварени и в някои случаи може да се получи и по-голямо забавяне.
  9. Плащането ще е възможно само по 2 начина: наложен платеж или банков превод, като при банков превод следва да платите и да изпратите веднага по имейл платежното (ако не изпратите платежното поръчката се смята за невалидна), като въпреки изпратеното платежно поръчката се обработва и изпраща след получаване на сумата по нашата сметка.
  10. По имейл можете да следите статуса на поръчката, ще получите и номер на товарителница, с който може да проследите Вашата пратка на сайта на куриерската фирма.

GPS6 си запазва правото да промени, разшири или ограничи промоцията по всяко време, като това ще бъде обявено на сайта gps6.bg. За неуточнени детайли важат общите условия на сайта на адрес: https://gps6.bg/obshti-uslovia

 

Запишете се за нашия бюлетин и ще Ви изпратим имейл, когато започнем.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово! Имейлът е записан успешно!

 

 

 

 
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!