Условия за партньорска програма


1. Обща информация:
Партньорската програма позволява на членовете й да печелят процент от продажбите направени с техния индивидуален код. За целта партньорът трябва да направи регистрация в нашия сайт и да получи одобрение.

2. Идеалният партньор:
Идеалният партньор за нас е Инфлуенсър с добра репутация и база от верни последователи. При регистрацията трябва да посочите линк за да проверим Вашия профил и репутация.

3. Размер на комисионата:
Размерът на комисионата представлява фирмена тайна, информация за точния размер получават само одобрените партньори. Бихме споделили, че продаваме скъпи продукти и комисионите са едни от най-добрите в бранша.

4. Принцип на работа:
След одобрение партньорът поучава собствен код и споделя този код с неговата аудитория. Когато клиент направи поръчка с този код, партньорът получава комисиона, а също и клиентът получава отстъпка. Процедурата е максимално улеснена за клиента, можете да видите как се използва код за отстъпка тук.

5. Прозрачност:
Всеки път, когато някой направи поръчка с Вашия код, получавате имейл с размера на Вашата комисиона и инициалите на клиента. Процедурата е автоматизирана и няма човешка намеса. Същата информация се пази и във Вашия профил, където можете да видите всички комисиони до момента.

6. Невалидни комисиони:
Всеки път, когато някой направи поръчка с Вашия код се начислява комисиона, но тя става Ваша след 14 работни дни. Това е времето, през което клиентът има право да се откаже от поръчката. Нашият опит показва, че около 20 % от поръчките не се реализират, поради това че няма наличност, клиентите са допуснали грешки и/или връщат продукта.

7. Изплащане на комисиона:
Комисионата се изплаща един път на месец, като натрупаната комисиона трябва да бъде по-голяма от 50 лева и Вие да заявите, че искате да бъде изплатена. Комисионата се изплаща по банков път или в брой. Когато партньорът е юридическо лице той издава фактура към нас, ако е физическо лице сключва с нас допълнителен договор за изплащане на комисиона.

8. Нарушение на правилата:
Не се толерират действия, които могат да нанесат вреда или да накърнят доброто име на нашата компания и/или доброто име на продаваните от нас продукти. Не се толерират също: спам, вируси, съдържание за възрастни, лъжи, измами, хакерски действия както и други нелоялни практики. Профилът, в който има такава активност се блокира и комисионата се анулира.

9. Добра репутация:
Ние знаем, че когато ни препоръчвате, Вие залагате също и Вашата добра репутация. Затова ние бихме искали да Ви уверим, че сме фирма с опит повече от 10 години и имаме хиляди доволни клиенти. Предлагаме оригинални и качествени продукти, грижим се за клиентите и се стремим те да останат доволни.
 

 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!