Условия за партньорска програма


1. Обща информация:
Партньорската програма е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани през техни партньорски връзки. Връзките могат да бъдат поставени в Интернет страници, форуми, реклами в Google, реклами във Facebook и други места. Връзките могат да водят към началната страница на нашия сайт или към конкретен продукт в магазина. Тези връзки носят на участника в програмата комисиона всеки път, когато даден клиент, дошъл от такава връзка, осъществи покупка от магазина.

2. Размер на комисионата:
Партньорската комисиона към момента е в размер на 6%, това означава, че ако поръчката е на обща стойност 1000 лева Вие ще получите 60 лева като комисиона.

3. Принцип на работа:
Принципът на работа е следният: правите регистрация от тук , получавате проследяващ код (кодът изглежда така ?tracking=1234567890123, като цифрите 1234567890123 за Вас ще са различни) и рекламирате сайта като добавяте Вашия код на края на всеки URL. Получавате процент от стойността на поръчката, направена през Вашия код за всеки клиент, който е посетил сайта и след това е поръчал, като това се установява въз основата на бисквитки с валидност 6 месеца.

4. Доказателство за работа:
Когато някой посети нашия сайт през Вашия линк, най-долу в черната част на сайта ще се появи надписът: Партньор: 1234567890123. Натиснете тук за тест и вижте долу в дясно. Това е доказателство, че Вашият линк работи и сме го направили с цел да тествате и да сте сигурни, че проследяването е активирано.

5. Прозрачност:
Всеки път, когато някой направи поръчка през Вашия линк получавате имейл. Той съдържа: номера на поръчката, сумата на поръчката, размера на Вашата комисиона и първото име на клиента. Процедурата е автоматизирана и няма човешка намеса. Същата информация се пази и във Вашия профил, където можете да видите всички комисиони до момента.

6. Невалидни комисиони:
Всеки път, когато някой направи поръчка през Вашия линк се начислява комисиона, но тя става Ваша след 14 работни дни. Това е времето, през което клиентът има право да се откаже от поръчката.

7. Изплащане на комисиона:
Комисионата се изплаща един път на месец, като има 2 условия за това: размерът на натрупаната комисиона трябва да бъде по-голям от 50 лева и Вие да заявите, че искате комисионата да бъде изплатена.

8. Нарушение на правилата:
Не се толерират действия, които могат на нанесат вреда или да накърнят доброто име на нашата компания. Това включва: спам, вируси, съдържание за възрастни, лъжи, измами, хакерски действия и др. Профилът, в който има такава активност се блокира и комисионата се анулира.

9. Ограничения:
Партньорската програма не следва да се използва за лични цели. Например, клиент иска да купи лаптоп от нас и се регистрира в партньорската ни програма с цел да направи еднократна поръчка за себе си и да получи лаптопа на по-ниска цена. Програмата е предвидена за партньори, които имат дългосрочни цели и визия.

10. Неактивни профили:
Профилите които нямат активност, тоест не са реализирали продажби за период от 3 месеца се деактивират. Ако има натрупани средства по този профил средствата се изплащат на партньора и след това профила се деактивира.

11. Добри практики:
Препоръчват се добрите практики, като създаване на полезно съдържание и/или образоване на потенциали клиенти и др. Например правилно е поставяне на линкове в реклами, линкове в лични блогове, линкове във видеоклипове и други полезни за клиента и позитивни като цяло действия.

12. Добра репутация:
Ние знаем, че когато ни препоръчвате, Вие залагате също и Вашата добра репутация. Затова ние бихме искали да Ви уверим, че се грижим за клиентите, обслужваме гаранционните проблеми и се стремим клиентите да останат доволни.
 

 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.