HOLUX RCV-3000Марка: Holux
Код: 1111-516
Доставка: Цена 6 лева
Наличност: Няма наличност
Цена: 118.00 лв. Получавате 1 точка по програма за лоялност.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (39)   Отзиви
   

Описание на Holux RCV-3000

Най-важното:

 • Модел Holux RCV-3000.
 • Производител Holux.
 • Гаранция 1 годинa.
 • Малки размери 62.5  x 41  x 17.1 мм.
 • MTK чипсет - 66 канален.
 • Ниска консумация на енергия.
 • Подменяща се Нокия съвместима батерия.
 • Функции: GPS Bluetooth, GPS логер и GPS mouse.

 


Комплектът включва:
 1. Един Holux RCV-3000.
 2. USB кабел.
 3. Нокиа съвместима батерия.
 4. Гаранционна карта.

 


 

Holux  е един от най-новите модели GPS приемници на Холукс. Специфичното за него е, че въпросният има 66 канален GPS приемник и може да изпълнява няколко функции: GPS Bluetooth приемник, GPS логер и GPS mouse. Следва кратко разяснение на тези 3 функции:

1. Функцията GPS Bluetooth приемник, позволява на holux RCV-3000 да се свърже с вашето устройство посредством Bluetooth и предава необходимата информация, за да може устройството да Ви навигира. Авторските права на този текст, принадлежат на gps-6.com. Това устройство може да бъде мобилен телефон без GPS приемник, лаптоп и др. В този случай е необходимо вашето устройство да има Bluetooth и предварително инсталиран софтуер с карти.

2. Функцията GPS логер позволява на holux RCV-3000 да запаметява точки. Вие задавате интервал от време или разстояние, през което да се запаметяват точки. Устройството има памет за 200 000 точки. След изчерпване на паметта автоматично изтрива най-старите. В комплекта е включен и софтуер за работа с функцията GPS логер, с негова помощ записаните данни могат да се прочетат и визуализират като това може да стане, когато устройството е свързано с компютър посредством USB връзка, а също и посредством Bluetooth връзка, тоест запаметените маршрути, могат да се свалят от устройството без въпросното да се демонтира. Например: приближавате до автомобила, в който устройството е монтирано и с помощта на лаптоп посредством Bluetooth връзка, преглеждате записаните маршрути и правите настройки. Данните могат да се експортират във формат за Google Earth и др. поддържаните формати за експорт са: csv, gpx, kml, nmea. Примерен LOG файл, в архива по-горе.

3. Функцията GPS mouse позволява на holux RCV-3000 да се свърже с вашия лаптоп или настолен компютър посредством USB кабела в комплекта и по този начин да се използва, като GPS приемник с USB връзка. Авторските права на този текст, принадлежат на gps-6.com. Необходимо е да се инсталира драйвер, който е записан на диска в комплекта. За да използвате вашият лаптоп или настолен компютър, като навигационна система, освен GPS приемника, са необходими софтуер и карти. Софтуер и карти не са включени в комплекта, а е необходимо да си ги набавите допълнително.

На външен вид Holux RCV-3000 изглежда малко устройство, с големина като кибритена кутия с размери 62.5  x 41  x 17.1 мм. Устройството се свързва бързо със сателитите, сигналът е силен, точността е много висока.

 

 

Забележка: в цената на продукта не е включена услугата инсталиране, ако нямате необходимите умения, срещате проблеми и не можете да инсталирате продукта е необходимо GPS устройството, софтуера и вашия компютър, да се доставят в нашия офис и да останат за 24 часа. Съответно професионалното инсталиране е платена услуга и нейната цена е 36 лв. Имайте предвид също, че Windows 7 открива устройството автоматично, без да са необходими драйвери.

Спецификация на Holux RCV-3000

Основни
Тип GPS приемник
Предназначение Навигация за лаптоп
Навигация за телефон
Начин за свързване Bluetooth
USB
Процесор
Чипсет MTK MT3329
GPS приемник канали 66 канала
GPS скорост 38400
GPS Карти и навигация
Качени карти Не
Софтуер Не
Батерия
Тип на батерията Подменяща се Нокия съвместима батерия
Капацитет на батерията 850 mAh, 3.7V
Работа на батерия До 20 часа
Други
Цвят Син
Размери 62.5 x 41 x 17.1 мм.
Гаранционен срок 12 месецаАко имате въпрос за HOLUX RCV-3000, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:


Дата : 2018-02-10
Въпрос: За ipad става ли ? Нужна ли е специална програма за свързване?
Отговор: Bluetooth е стандарт и връзката се осъществява, но трябва да проверите програмата, която ще използва GPS дали може да работи с Bluetooth GPS.
Дата : 2017-12-04
Въпрос: Кога ще имате наличност и мога да си го закупя ?
Отговор: Няма наличност. Не се предвижда доставка.

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc80bg
Най-нови
Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
При записване се съгласявате с нашата политика за поверителност
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.