СОНАР GARMIN STRIKER 4CV

Марка: Garmin
Код: 010-01551-01
Доставка: Безплатна
Наличност: Наличен в склад
Цена: 488.00 лв.
КупиОцени: 
  
Оценка: 4.96 от 5 (50)   Отзиви
   

Описание на Сонар Garmin STRIKER 4cv

Най-важното:

 • Модел Garmin STRIKER 4cv.
 • Производител Garmin.
 • Гаранция 2 години.
 • Цветен екран с диагонал 3.5 инча - 8.9 см.
 • Четирилъчева сонда с функция ClearVü - сканиране на дъното.
 • Вграден високочувствителен GPS приемник.
 • Ultrascroll, Fish Symbol ID, AutoGain, Whiteline, A-Scope и др.
 • Звукови аларми, Температурен датчик.
 • Компактен и перфектен за малки лодки.

 


Комплектът включва:
 1. Един брой Garmin STRIKER 4cv.
 2. Четирилъчева GT20-TM сонда.
 3. Монтажен комплект за транец и електромотор.
 4. Монтажно с накланяне/завъртане.
 5. Захранващ кабел.
 6. Документация.
 7. Гаранционна карта.

 


 


Важна информация


Моделът Garmin STRIKER 4cv, който виждате, е с гарантиран произход. Ние сме дистрибутори на Гармин България - фирма Геотрейд. Гаранцията на всички официално внесени устройства е 2 години и се поема от сервиза на Гармин в България. Гаранционната карта, изглежда така и ще бъде попълнена, когато получите продукта. В настоящия момент политиката на Гармин е: при евентуални гаранционни проблеми, разходите свързани с транспорта на устройството, към и от, официалния сервиз в София, ако използвате "Тип Топ Куриер", се поемат от Гармин.

Спецификация на Сонар Garmin STRIKER 4cv

Основни
Тип Сонар
Брой лъчи Четирилъчев
Сонда
Мощност (PTP) 2400W
Мощност (RMS) 300W
Честота 77/200/455/800 kHz
Максимална дълбочина 533 м. сладки води, 253 м. солени води
Екран
Диагонал на екрана 3.5 инча
Разделителна способност 480 x 320
Характеристики на екрана Цветен
Памет
Езици
Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
GPS Карти и навигация
Качени карти Няма
Екстри и опции
Налични екстри и oпции GPS
Водоустойчив
Ultrascroll
Fish Symbol ID
AutoGain
Whiteline
A-Scope
ClearVu
Батерия
Тип на батерията В комплекта няма батерия, купува се допълнително или се захранва от лодката
Капацитет на батерията Препоръчва се 7 Ah или по-голяма
Други
Размери 9.16 x 15.08 x 4.28 см
Тегло 230 гр.
Гаранционен срок 24 месецаАко имате въпрос за СОНАР GARMIN STRIKER 4CV, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:


Дата : 2018-11-24
Въпрос: Могат ли да бъдат инсталирани GPS карти на Българското крайбрежие? Ако може, изисква ли се закупуване на специален кабел за връзка с компютър или е включен в комплекта?
Отговор: Уреда няма слот за карта и няма възможност за качване на карти.
Дата : 2018-07-10
Въпрос: Може ли сондата да се монтира в корпуса на каяк
Отговор: Може. Необходимо е да се закупи допълнителен аксесоар монтажно за каяк.
Дата : 2018-05-12
Въпрос: Здравейте гледам че има и гармин 4 dv, каква е разликата между Garmin striker 4 cv и dv
Отговор: Няма разлика, това е един и същ модел. Оказа се, че абревиатурата DV представлява запазена търговска марка и поради тази причина вместо DV вече се използват символите CV.
Дата : 2017-08-28
Въпрос: Здравейте имам същия сонар но не мога да разделя екрана и да изкарам релефа на дъното интересуваме от сондата ли идва или от апарата благодаря ви
Отговор: Ако модела, който имате е STRIKER 4, но няма буквите "cv" то той няма възможност да показва детайлна информация за дъното. Моля уверете се, че Вашият модел наистина има символи "cv".
Дата : 2017-03-09
Въпрос: ima li balgarsco menu
Отговор: Да има българско меню.
Дата : 2017-01-03
Въпрос: Преди няколко дена запитах как се определя твърдо или меко е дъното със този сонар, въпросът ми беше приет, но отговор не получих. Ще се радвам ако ми бъде обяснено!
Отговор: Според нас винаги най-горния слой на дъното е мек. На сонара се вижда този слой. Може да се види също колко е дебел този слой. Когато този слой е по-дебел тинята е повече, когато е по-тънък тинята е по-малко.
Дата : 2017-01-03
Въпрос: Аз имах предвид кръговата диаграма, защото навсякъде обясняват, че от там ще ми стане ясно какво е дъното. Flasher-a демек. Функцията била Whiteline, значи някаква бяла линия трябва да ми дава тая информация, а на диаграмата няма бяла линия и последно дълбочината до къде се измерва, до горния край на тинята, ако разбера кое е тиня, или до твърдото дъно, защото горния слой не винаги е мек, може да е скала или пясък и какъв е цветът на мекия слой? Много са въпросите, предварително благодаря!
Отговор: Продукта има опцията Whiteline. Когато тази опция е включена мекият слой на дъното се вижда като бяла област (бяла линия) колкото по-голяма е тази бяла област толкова повече е мекият слой. Когато опцията Whiteline е изключена всичко се вижда в черно.
Дата : 2016-12-30
Въпрос: Един сезон, миналото лято, работих със този сонар и в общи линии съм доволен но така и не разбрах как се определя дъното дали е твърдо или меко. Много ще се радвам да науча как става!
Отговор: Това се разбира като се наблюдава дъното и по специално най-горния слой.

Кредитен калкулатор

Продуктът Сонар Garmin STRIKER 4cv може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца, процентът е плаващ и при по-дълъг период получавате по-ниска лихва. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху синия бутон "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови
 • Карта Kingston 128 GB Class 10
  62.38 лв.
  Карта Kingston 128 GB Class 10 е аксесоар Аксесоари за навигации. Карта....
 • Смарт часовник Xiaomi Amazfit Stratos+
  599.00 лв.
  Смарт часовник Xiaomi Amazfit Stratos Plus. За фитнес, За бягане, За мултиспорт, Трансфлективен, LCD цветен дисплей, Сапфирено стъкло, 320 x 300, 1,34 инча...
 • Смарт часовник Xiaomi Amazfit Stratos
  449.00 лв.
  Смарт часовник Xiaomi Amazfit Stratos. За фитнес, За бягане, За мултиспорт, Трансфлективен, LCD цветен дисплей, 320 x 300, 1,34 инча, Английски, Водоустойч...
 • Огледало за задно виждане Navitel MR250
  189.90 лв.
  Огледало за задно виждане Navitel MR250. Резолюция: 1920x1080, Full HD, 30fps при 1920x1080, GC2023, 160°, Dual, 5 инча, Цветен, MStar MSC8328, слот за mic...
 • Garmin Instinct Sea Foam
  556.61 лв.
  Garmin Instinct Sea Foam е спортен часовник. За мултиспорт, За туризъм, Монохромен, Трансфлективен, 128 x 128 пиксела, 16 MB, Не може да говори, GPS, GLONA...
 • Garmin Instinct Lakeside Blue
  556.61 лв.
  Garmin Instinct Lakeside Blue е спортен часовник. За мултиспорт, За туризъм, Монохромен, Трансфлективен, 128 x 128 пиксела, 16 MB, Не може да говори, GPS, ...