Условия за ползване на авторско съдържание

 

 

 

Съдържанието на този сайт можем да разделим на 2 части: авторско и взето от вносителите на съответния продукт с тяхното съгласие. Когато съдържанието е авторско, то е създадено от нашия екип и ние не разрешаваме въпросното да се разпространява свободно.

Aко Вие желаете да ползвате нашето авторско съдържание, е необходимо да посочите от къде сте го взели. И по-конкретно, в случай че Вие копирате съдържание от този сайт, имате право да поставите съдържанието на друг сайт, само ако посочите, че ние сме източникът и поставите текстова връзка към този сайт.

Ако Вие копирате съдържание от този сайт и го поставите на друг сайт, но не поставите текстова връзка към този сайт, ще се счита, че Вие нарушавате нашите авторски права.

Когато ние забележим нарушението, ще направим опит да се свържем с Вас, ако не успеем да се свържем или ако нашите изисквания не бъдат изпълнени, то ние ще подадем сигнали до компетентните органи, а също и до съответните хостинг компании.

Целта на тези условия е да уточним и изясним нашите разбирания, а също и нашите изисквания, свързани с авторското съдържание.

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!