ДВОЕН ДИН WINCA ЗА AUDI M078G

Марка: WINCA
Код: M078G
Доставка: Безплатна
Наличност: Индивидуална поръчка
Цена: 1807.81 лв.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 4.5 от 5 (28)   Отзиви
   

Описание на Двоен дин WINCA за AUDI M078G

Най-важното:

 • Двоен дин представлява мултимедийна система с много възможности.
 • За автомобили марка AUDI.
 • За AUDI модел TT (2006-2013).
 • За AUDI модел TTS (2008-2011).
 • Операционна система Android 4.4.4.
 • Гаранция 2 години.
 • Модел на двойния дин M078G.
 • Вграден Wi-Fi модул.
 • 4-ядрен процесор 1.6 GHz.
 • Вградена памет 16 GB.
 • RAM 1 GB DDR3.
 • Нов модел GPS чипсет.
 • Can-bus box.
 • Капацитивен тъчскрийн 7 " с резолюция 1024x600 пиксела.
 • DSP за по-добър звук.
 • Радио чипсет, произведен от Philips.

 


Комплектът включва:
 1. Един брой двоен дин.
 2. Захранващ кабел.
 3. GPS Антена.
 4. Can-bus box.
 5. MicroSD карта.
 6. USB кабел.
 7. Радио антена.
 8. Ръководство.

 Кратко представяне на серията S160

 


Продуктът представлява цяла конзола с голям екран, която се вгражда в автомобила на мястото на аудио системата. Въпросното устройство има вграден GPS приемник и богат набор от мултимедийни възможности. Моделът, който виждате е от най-новата серия S160 и се отличава с високо качество на изработка и отлични технически характеристики. Външния вид и цвят на устройството са подбрани така, че се комбинират и пасват много добре на интериора на таблото. Отвътре устройството има мощен четириядрен процесор и бърза памет, забелязва се бързодействието при сравнение с модели на други производители. Серията S160 е продължение на серията S100 (S160 е с операционна система Android, а S100 е с Windows). С този производител работим повече от 5 години и клиентите са изключително доволни от качеството на изработка и от мощния звук с плътен бас. Производителят се е доказал във времето като надежден наш партньор.

Важно: нашият опит показва, че с двойните динове доста често възникват проблеми. Това е така, защото двойният дин не е завършен продукт. Под незавършен имаме предвид, че той представлява част, която трябва да се монтира в автомобила и съответно след като бъде правилно монтирана започва да работи. В цената, която виждате на нашия сайт не е включен монтаж и демонтаж на двойния дин. Тук е важно да се уточни, че състоянието на автомобила и начина на монтаж е извън нашия контрол така, че ако закупите двоен дин е възможно да срещнете доста проблеми, за които ние не можем да помогнем. Доста често проблемите идват поради неправилен монтаж. Имаме отзиви от сервизи, които споделят, че при някои модели монтажът на двойния дин е отнел цял работен ден на екип от няколко човека. В този случай те са направили и са свързали всичко и всичко работи, но цената на техния труд е висока. В други случаи клиенти са се пазарили за цена и са получили ниска цена и бърз монтаж, при който не всички функции на устройството работят и съответно проблемите започват.  Не трябва да се изключва и възможността двойният дин да прояви дефект, тоест въпреки, че моделите които се предлагат са качествени и тествани то е възможно да проявят дефект. При дефект, двойния дин трябва да се свали от таблото и да се върне към нас, което ще Ви коства допълнителни разходи за демонтаж. Всичко написано тук има за цел да Ви сигнализира, че със закупуването на двоен дин поемате риск, добре е да сте наясно с този риск и да знаете, че е възможно да възникнат различни проблеми. Поради това, че двойният дин е специфичен продукт проблемите се проявяват по-често от колкото клиентите очакват!
 

S100

Процесор с 4 ядра и памет 16 GB
Този продукт е с възможно най-мощния процесор за двоен дин с операционна система Android, а именно 4 ядрен със скорост 1600 MHz. Това гарантира стабилност и бърза работа в менютата. За сравнение повечето други модели имат 2 ядрен или дори по-слаб процесор. Оперативната памет на устройството е 1000 MB. Вградената памет в устройството е 16 GB, в комплекта има 16 GB карта памет и общо получавате 32 GB.
Акцент: 4 ядреният процесор е най-мощтният процесор за автомобилна мултимедия, беше създаден през 2015 година и ние сме едни от първите, които го предложиха на българския пазар.

 
S100

Контрастен екран 1024x600
Конзолата има голям цветен тъчскрийн екран с резолюция 1024x600 пиксела, на който всичко се вижда ясно и отчетливо. Цветовете са наситени и ярки. Екранът е висококачествен, има отличен контраст и много добра видимост от различен ъгъл, тоест вижда се еднакво добре от всички в автомобила.
Акцент: екран с резолюция 1024x600 е най-новият екран за автомобилна мултимедия и ние сме едни от първите, които го предлагат на българския пазар.

 
S100Операционна система Android
Този продукт работи с операционна система Android 4.4.4 KitKat, и има вграден Wi-Fi модул. Това Ви дава много възможности за инсталиране на различни приложения, сърфиране в Интернет, управление на конзолата чрез смартфон, и други.

 
DSP и звук със силен BASS
Това устройство има вграден DSP (Digital Sound Processor), което гарантира отлично качество на звука с плътен и дълбок BASS. След включване на DSP разликата е огромна и баса се усеща много по-силно. Забележете 10 бандовия еквалайзер и допълнително още 3 банда само за BASS (Xover, Intensity и Gain). Можете да видите клипа за да добиете бегла представа, но имайте предвид, че добрия бас и качеството могат да се усетят най-добре при монтиран уред с качествени говорители.
Забележка: Проведохме тестове на звука сравнявахме серията S160 и други модели. Резултатите са, че при серията S160 се осеща 2 пъти повече мощност и има повече настройки за звука, тоест този модел и цялата серия S160 имат огромно превъзходство. Ако искате най-добрия звук и мощен BASS горещо Ви препоръчваме този модел или друг от серията S160.

 
S100
GPS навигация
Двойния дин има вграден висококачествен GPS приемник, което гарантира бързо и точно позициониране. Устройството пристига при Вас с детайлни карти на цяла Европа, включително и България. За да работи GPS навигацията не е необходима Интернет връзка. Програмата за навигация има меню и гласова навигация на български, а също и на други езици. Версиите на картите са най-новите и актуални към момента. Възможно е картите да бъдат обновявани срещу заплащане на по-късен етап. Тъй като операционната система е Android, имате голям избор от платени или безплатни програми и карти за навигация. При желание на клиента можем да инсталираме платената версия на софтуера Sygic с право на безплатно доживотно обновяване на картите. Повече информация за Sygic тук.

 
S100

Качествен радиоприемник
Устройството има вграден AM/FM тунер с поддръжка на RDS. RDS представлява допълнителни услуги, които се предлагат от радиостанциите, например автоматична смяна на честотата на радиостанцията в зависимост от местонахождението, изписване на името на радиостанцията, изписване на типа и името на музиката и други.
Акцент: при този модел е използван висококачествен тунер, който в сравнение с други модели хваща повече радиостанции и качеството на сигнала е по-чисто и с по-малко смущения.

 
S100

Bluetooth
Чрез Bluetooth можете да свържете вашия телефон с двойния дин и да провеждате разговори, докато ръцете Ви са напълно свободни за да шофирате безопасно. Можете да изтегляте и съхранявате контакти. Микрофона е вграден в двойния дин, като в комплекта е включен още един качествен микрофон за външен монтаж за постигане на по-високо качество на разговора.

 
S100

Камера за задно виждане
Към двойния дин може да се свърже допълнително камера за задно виждане с висока резолюция. Камерата се включва автоматично при превключване на задна скорост, а картината от нея се появява на екрана на двойния дин. Камерата не е включена в комплекта, но може да се закупи допълнително, като се избира според автомобила. Вижте всички камери тук.
 

 
S100

Видеорегистратор - предна камера
Освен камерата за задно виждане, към навигацията може да се свърже и видеорегистратор, тоест DVR камера която да записва какво се случва на пътя пред автомобила, докато шофирате. Камерата се открива автоматично от двойния дин и записа се управлява от тъчскрийна, като е възможно да минимизирате приложението и да продължите да работите с други функции на двойния дин. DVR камерата стандартно не е включена в комплекта, при желание може да бъде закупена от тук.

 

Двойния дин поддържа външен MPEG-4 цифров тунер, който работи в България и се приемат телевизии по новия стандарт с високо качество на картината. Тук е важно да се отбележи, че въпросния TV тунер е съвместим с тази конзола и се управлява от екрана на конзолата без да се използва допълнително дистанционно. Друг важен акцент е, че версията която ние предлагаме поддържа HD канали. Можете да видите тестов клип, при който сме свързали TV тунера с универсален модел от серията s160, за да добиете представа как ще работи при Вас. Стандартно TV тунер не е включен в комплекта, купува се допълнително. TV тунер, който подържа HD канали може да бъде закупен от тук.

 
S100

Българско меню
Всички устройства, които предлагаме от серията S160 имат меню, преведено на български език, тоест менюто на операционната система е преведено на български. На български също е и менюто в режим GPS навигация. Клавиатурата за търсене на адреси също е на български и говори с глас на български. Например казва с глас "Завийте надясно".

 
S100


Управление от волана
Устройството може да бъде управлявано от волана, като това може да се постигне по два начина в зависимост от автомобила. В единия случай се управлява по CAN BUS, а в другия случай след ръчно свързване на кабели и последващо обучение. Това зависи от годината на производство и от оборудването на Вашия автомобил. Нашия опит показва, че в 5 % от случаите има не съвместимост и управлението на волана не сработва. Това е така защото управлението на волана зависи от три неща: от двойния дин, от начина на монтаж и от състоянието на автомобила.

 
S100

Мултимедия
Конзолата има много мултимедийни възможности. Има два слота за SD карта, като единият се използва за GPS, а другия за слушане на музика, гледане на филми и други. На допълнителен кабел има и входове за флашка и 3G модул. Поддържат се формати като MP3, MPEG4, AVI и много други. Възможно е файлове като например MP3 да се прехвърлят от SD картата вътре в паметта на конзолата и да се пускат от вградената памет. Конзолата чете също и CD и DVD дискове като се подържат също много и разнообразни видео и аудио формати. Конзолата има AUX вход, през който можете да възпроизвеждате всякаква медия от устройство с AUX изход. Може също да се управлява и iPod.

 
S100


Torque Pro
С помощта на Bluetooth OBD II адаптер и програмата Torque, можете сами да извършвате диагностика на автомобила. Ще виждате информация за сензорите в реално време, информация за грешките в компютъра и много други данни.  Bluetooth OBD II адаптера не е включен в комплекта може да се закупи допълнително от тук.

 
S100

Проверено и тествано
Преди да бъде изпратен към Вас, всеки двоен дин се проверява и тества. Първо се преглеждат всички аксесоари и външния вид на устройството, след което се включва, добавя се меню на български език и се тестват основни функции. По този начин гарантирано получавате работещо качествено и тествано устройство. Тук акцента е, че ние не изпращаме конзолата от фабриката директно на Вашия адрес, а от фабриката идват първо при нас, ние тестваме и след това изпращаме към клиента, това е и причината ние да сме единственият сайт в България, който има най-много авторски демонстрационни клипове. На този адрес можете да видите всички клипове, които са правени в нашето студио в България.

 
S100

Качеството идва и с 2 години гаранция
Гаранцията е един от факторите, по които може да се провери качеството на продуктите. Тук е добре да се отбележи, че няма продукти, които да не се развалят, но по-дългата гаранция предполага по-качествен продукт. И това устройство ще пристигне при Вас с попълнена гаранционна карта за срок от 2 години. Гаранцията важи, ако монтажа е извършен в сервиз от опитен специалист. Вие можете да избирате сервиз по Ваша преценка, като цената на монтажа зависи от сложността на конкретния случай и от избрания от Вас сервиз.

 

Спецификация на Двоен дин WINCA за AUDI M078G

Основни
Тип Мултимедиен плеър
За автомобили марка AUDI
Модел на автомобила AUDI TT
AUDI TTS
Mодел и година на автомобила AUDI TT (2006-2013)
AUDI TTS (2008-2011)
Серия на двойния дин S160
Аудио мощност, W 4 x 62
Екран
Диагонал на екрана 7 инча - 17.8 см.
Разделителна способност 1024 x 600 пиксела
Характеристики на екрана Цветен
Тъчскрийн
Капацитивен
Мултитъч
Процесор
Име на процесора RK PX3
Скорост на процесора 1600 MHz
Ядра на процесора 4 ядра
GPS приемник канали 66 канален
Памет
Оперативна памет 1 GB
Флаш памет 16 GB
Допълнителна памет Да, има слот за microSD
Езици
Език на менюто Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Гласова навигация Да, говори с глас на следните езици: Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
GPS Карти и навигация
Качени карти България и Европа
Вградени точки на интерес Да, във всички детайлни карти има: хотели, ресторанти, летища, бензиностанции, забележителности и много други.
Избор на маршрут Да, бърз, къс и други
Автоматично преизчисляване на маршрута Да
Данни за полицейски камери Да, стандартно заредени за България и Европа
Възможност за добавяне на допълнителни GPS карти Да
Екстри и опции
Налични екстри и oпции GPS
Bluetooth
Wi-Fi
DVD
Двузонова функция
Управление от волана
AM/FM тунер
DSP
Други
Форма 2 DIN
Цвят Черен
Дистанционно Да
Операционна система Android 4.4.4
Гаранционен срок 24 месецаАко имате въпрос за ДВОЕН ДИН WINCA ЗА AUDI M078G, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът Двоен дин WINCA за AUDI M078G може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху синия бутон "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc80bg
Най-нови
 • Garmin Venu Черно със златно
  745.00 лв.
  Garmin Venu Черно със златно е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не може да гов...
 • Garmin Venu Light Sand с Rose Gold
  745.00 лв.
  Garmin Venu Light Sand с Rose Gold е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не може ...
 • Garmin Venu Черно със сиво
  685.00 лв.
  Garmin Venu Черно със сиво е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не може да говор...
 • Garmin Venu Гранитно синьо със сребристо
  685.00 лв.
  Garmin Venu Гранитно синьо със сребристо е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не...
 • Garmin Vivoactive 4 Black/Slate
  645.00 лв.
  Garmin Vivoactive 4 Black/Slate е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, Трансфлективен, Видим на слънчева светлина, Memo...
 • Garmin Vivoactive 4 Shadow Gray/Silver
  589.00 лв.
  Garmin Vivoactive 4 Shadow Gray/Silver е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, Трансфлективен, Видим на слънчева светлин...

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.