ДВОЕН ДИН OEM ЗА AUDI K7039

Марка: OEM
Код: K7039
Доставка: Безплатна
Наличност: Индивидуална поръчка
Цена: 1495.61 лв.
КупиОцени: 
  
Оценка: 4.5 от 5 (26)   Отзиви
   

Описание на Двоен дин OEM за AUDI K7039

Най-важното:

 • Двоен дин представлява мултимедийна система с много възможности.
 • За автомобили марка AUDI.
 • За AUDI модел TT (2006-2013).
 • Операционна система Android 5.1.1.
 • Гаранция 1 година.
 • 2-ядрен процесор 1.6 GHz (с възможност за избор на 4-ядрен).
 • Вградена памет 16 GB.
 • RAM 1 GB DDR3.
 • Капацитивен тъчскрийн екран с диагонал 7 ".

 


Комплектът включва:
 1. Един брой двоен дин.
 2. Дистанционно.
 3. Захранващ кабел.
 4. Аудио кабел
 5. GPS Антена.
 6. Радио антена.
 7. MicroSD карта.
 8. USB кабел.
 9. Ръководство.
 10. Гаранционна карта.

 Кратко представяне на серията K400

 


Продуктът представлява цяла конзола с голям екран, която се вгражда в автомобила на мястото на аудио системата. Въпросното устройство има вграден GPS приемник и богат набор от мултимедийни възможности. Моделът, който виждате се отличава с високо качество на изработка и отлични технически характеристики. Външния вид и цвят на устройството са подбрани така, че се комбинират и пасват много добре на интериора на таблото. Отвътре устройството има мощен процесор и бърза памет, забелязва се бързодействието при сравнение с други модели. Устройството идва с попълнена гаранционна карта за период от 1 година, като за да важи гаранцията е необходимо монтажа да се извърши в сервиз. Сервиза се избира по Ваша преценка.

Важно: нашият опит показва, че с двойните динове доста често възникват проблеми. Това е така, защото двойният дин не е завършен продукт. Под незавършен имаме предвид, че той представлява част, която трябва да се монтира в автомобила и съответно след като бъде правилно монтирана започва да работи. В цената, която виждате на нашия сайт не е включен монтаж и демонтаж на двойния дин. Тук е важно да се уточни, че състоянието на автомобила и начина на монтаж е извън нашия контрол така, че ако закупите двоен дин е възможно да срещнете доста проблеми, за които ние не можем да помогнем. Доста често проблемите идват поради неправилен монтаж. Имаме отзиви от сервизи, които споделят, че при някои модели монтажът на двойния дин е отнел цял работен ден на екип от няколко човека. В този случай те са направили и са свързали всичко и всичко работи, но цената на техния труд е висока. В други случаи клиенти са се пазарили за цена и са получили ниска цена и бърз монтаж, при който не всички функции на устройството работят и съответно проблемите започват.  Не трябва да се изключва и възможността двойният дин да прояви дефект, тоест въпреки, че моделите които се предлагат са качествени и тествани то е възможно да проявят дефект. При дефект, двойния дин трябва да се свали от таблото и да се върне към нас, което е свързано с допълнителни разходи за демонтаж. Всичко написано тук има за цел да Ви сигнализира, че със закупуването на двоен дин поемате риск, добре е да сте наясно с този риск и да знаете, че е възможно да възникнат различни проблеми. Поради това, че двойният дин е специфичен продукт проблемите се проявяват по-често от колкото клиентите очакват!
 

S100

Процесор с 2 или 4 ядра
Този продукт стандартно е с 2-ядрен процесор със скорост 1.6 GHz, като имате възможност да изберете и 4-ядрен процесор 1.6 GHz.  По-бързия процесор Ви гарантира стабилност и по-бърза работа в менютата. Оперативната памет на устройството е 1000 MB.
Акцент: 4 ядреният процесор е най-мощтният процесор за автомобилна мултимедия, беше създаден през 2015 година и ние сме едни от първите, които го предложиха на българския пазар.

 
S100

Екран
Конзолата се предлага в 2 варианта 1024x600 или 800x480. Стандартно резолюцията е 800x480, ако желаете по-високата резолюция е необходимо да я изберете от допълнителната опция под цената на продукта. И в двата случая екрана е с капацитивен тъчскрийн. Висококачествен с ярки и наситени цветове, с отличен контраст и много добра видимост от различен ъгъл, тоест вижда се еднакво добре от всички в автомобила.
 

 
S100Операционна система Android 5
Този продукт работи с последно поколение операционна система Android версия 5. Тук бихме желали да акцентираме, че версията 5 е най-новата и най-актуалната версия. Предлага се от май месец 2016 година и ние сме едни от първите, които предлагат устройства с тази версия. Всички продукти от серията К400 закупени след май месец 2016 ще пристигнат при Вас с Android версия 5.

 
S100

GPS навигация
Двойния дин има вграден висококачествен GPS приемник, което гарантира бързо и точно позициониране. Устройството пристига при Вас с най-актуалните и най-детайлни карти на България, и Европа като е възможно да бъдат обновявани срещу заплащане на по-късен етап. Програмата за навигация има меню и гласова навигация на български, а също и на други езици. За да работи GPS навигацията не е необходима Интернет връзка. Тъй като операционната система е Android, имате голям избор от платени или безплатни програми и карти за навигация. При желание на клиента можем да инсталираме платената версия на софтуера Sygic с право на безплатно доживотно обновяване на картите. Повече информация за Sygic тук.

 
S100

Вграден радиоприемник
Устройството има вграден AM/FM тунер с поддръжка на RDS. RDS представлява допълнителни услуги, които се предлагат от радиостанциите, например автоматична смяна на честотата на радиостанцията в зависимост от местонахождението, изписване на името на радиостанцията, изписване на типа и името на музиката и други.

 
S100

Bluetooth
Чрез Bluetooth можете да свържете вашия телефон с двойния дин и да провеждате разговори, докато ръцете Ви са напълно свободни за да шофирате безопасно. Можете да изтегляте и съхранявате контакти. Микрофона е вграден в двойния дин, като в комплекта е включен още един качествен микрофон за външен монтаж за постигане на по-високо качество на разговора.

 
S100

Камера за задно виждане
Към двойния дин може да се свърже допълнително камера за задно виждане с висока резолюция. Камерата се включва автоматично при превключване на задна скорост, а картината от нея се появява на екрана на двойния дин. Камерата не е включена в комплекта, но може да се закупи допълнително, като се избира според автомобила. Вижте всички камери тук. Ако желаете камера Ви съветваме да сложите отметка пред допълнителната опция "Задна камера" като така ще поръчате двойния дин в комплект с камера и ще получите камерата на специална цена от 40 лв. Допълнителната опция "Задна камера" се намира под цената на продукта.


 
 

 
S100

Видеорегистратор - предна камера
Освен камерата за задно виждане, към конзолата може да се добави и видеорегистратор, тоест DVR камера която да записва какво се случва на пътя пред автомобила, докато шофирате. Камерата се открива автоматично и записа се управлява от тъчскрийна, като е възможно да минимизирате приложението и да продължите да работите с други функции на двойния дин. DVR камерата може да бъде закупена на по-късен етап от тук. Ако желаете камера Ви съветваме да сложите отметка пред допълнителната опция "Предна камера" като така ще поръчате двойния дин в комплект с камера и ще получите камерата на специална цена от 40 лв. Допълнителната опция "Предна камера" се намира под цената на продукта.

 
S100

TV тунер MPEG4
Двойния дин може да се поръча с вграден DVB-T MPEG-4 цифров тунер, който работи в България и се приемат телевизии по новия стандарт. Тук е важно да се отбележи, че въпросния TV тунер се вгражда вътре в конзолата и се управлява от екрана на конзолата без да се използва допълнително дистанционно. Стандартно конзолата няма TV тунер, ако желаете да има, е необходимо когато правите поръчка да сложите отметка пред допълнителната опция "TV тунер DVB-T". Допълнителната опция "TV тунер DVB-T " се намира под цената на продукта.

 
S100

Българско меню
Всички устройства, които предлагаме от серията K400 имат меню, преведено на български език, тоест менюто на операционната система е преведено на български. На български също е и менюто в режим GPS навигация. Клавиатурата за търсене на адреси също е на български и говори с глас на български. Например казва с глас "Завийте надясно".

 
S100


Управление от волана
Устройството може да бъде управлявано от волана, като това може да се постигне по два начина в зависимост от автомобила. В единия случай се управлява по CAN BUS, а в другия случай след ръчно свързване на кабели и последващо обучение. Това зависи от годината на производство и от оборудването на вашия автомобил. В някои случаи може да е необходимо използването на мултиметър и специфични измервания. Поради тази причина тази опция работи, но не може да се гарантира на 100 %. За повече информация се свържете с производителя на Вашият автомобил.

 
S100

Мултимедия
Конзолата има много мултимедийни възможности. Има два слота за SD карта, като единият се използва за GPS, а другия за слушане на музика, гледане на филми и други. На допълнителен кабел има и входове за флашка и 3G модул. Поддържат се формати като MP3, MPEG4, AVI и много други. Възможно е файлове като например MP3 да се прехвърлят от SD картата вътре в паметта на конзолата и да се пускат от вградената памет. Конзолата чете също и CD и DVD дискове като се подържат също много и разнообразни видео и аудио формати. Конзолата има AUX вход, през който можете да възпроизвеждате всякаква медия от устройство с AUX изход.

 
S100


Torque Pro
С помощта на Bluetooth OBD II адаптер и програмата Torque, можете сами да извършвате диагностика на автомобила. Ще виждате информация за сензорите в реално време, информация за грешките в компютъра и много други данни.  Bluetooth OBD II адаптера не е включен в комплекта може да се закупи допълнително от тук.

 

Спецификация на Двоен дин OEM за AUDI K7039

Основни
Тип Мултимедиен плеър
За автомобили марка AUDI
Модел на автомобила AUDI TT
Mодел и година на автомобила AUDI TT (2006-2013)
Серия на двойния дин K400
Аудио мощност, W 4 x 45
Екран
Диагонал на екрана 7 инча - 17.8 см.
Разделителна способност 800 x 480 пиксела
Характеристики на екрана Цветен
Тъчскрийн
Капацитивен
Мултитъч
Процесор
Име на процесора RK 3188
Скорост на процесора 1600 MHz
Ядра на процесора 2 ядра
4 ядра
GPS приемник канали 66 канален
Памет
Оперативна памет 1 GB
Флаш памет 16 GB
Допълнителна памет Да, има слот за microSD
Езици
Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Гласова навигация Да, говори с глас на следните езици: Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
GPS Карти и навигация
Качени карти България и Европа
Вградени точки на интерес Да, във всички детайлни карти има: хотели, ресторанти, летища, бензиностанции, забележителности и много други.
Избор на маршрут Да, бърз, къс и други
Автоматично преизчисляване на маршрута Да
Данни за полицейски камери Да, стандартно заредени за България и Европа
Възможност за добавяне на допълнителни GPS карти Да
Екстри и опции
Налични екстри и oпции GPS
Bluetooth
Wi-Fi
DVD
Управление от волана
AM/FM тунер
Други
Форма 2 DIN
Дистанционно Да
Операционна система Android 5.1.1
Гаранционен срок 12 месецаАко имате въпрос за ДВОЕН ДИН OEM ЗА AUDI K7039, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът Двоен дин OEM за AUDI K7039 може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху синия бутон "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc80bg
Най-нови
 • Garmin Venu Черно със златно
  745.00 лв.
  Garmin Venu Черно със златно е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не може да гов...
 • Garmin Venu Light Sand с Rose Gold
  745.00 лв.
  Garmin Venu Light Sand с Rose Gold е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не може ...
 • Garmin Venu Черно със сиво
  685.00 лв.
  Garmin Venu Черно със сиво е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не може да говор...
 • Garmin Venu Гранитно синьо със сребристо
  685.00 лв.
  Garmin Venu Гранитно синьо със сребристо е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, AMOLED, 390 x 390 пиксела, 1.2 инча, Не...
 • Garmin Vivoactive 4 Black/Slate
  645.00 лв.
  Garmin Vivoactive 4 Black/Slate е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, Трансфлективен, Видим на слънчева светлина, Memo...
 • Garmin Vivoactive 4 Shadow Gray/Silver
  589.00 лв.
  Garmin Vivoactive 4 Shadow Gray/Silver е спортен часовник. За мултиспорт, За плуване, За бягане, За голф, Цветен, Трансфлективен, Видим на слънчева светлин...

   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.