Информация, карти, снимки, характеристики на софтуера.

 

Sygic, е име на софтуер за GPS навигация. Софтуерът е Чешки, въпросният се предлага за широк спектър от мобилни устройства и поддържа повече от 30 езика, включително Български.
Софтуера Sygic, има версии за следните операционните системи : Windows Mobile, Symbian, iPhone, Linux, Maemo, Android. Предлага се също и версия за операционната система Windows CE, с която работят повечето навигационни системи. Версията за Windows CE, има и специална разработка, с професионална опция за товарни автомобили.
Софтуерът се отличава с: интуитивен потребителски интерфейс, бързо изчисляване и преизчисляване на маршрут, ниско натоварване на процесора и паметта, автоматично адаптиране на разделителна способност на екрана, а също, и качествена графика, и добри карти.

 

Официален сайт на Sygic:
www.sygic.com

 

Навигационни системи и устройства със Sygic

 

Sygic силно си сътрудничи с водещи производители на телефони и PNA устройства. Поради тази причина софтуера Sygic, се вгражда в навигационни системи от различни производители и е тестван, и съвместим с повече от 200 мобилни устройства, и телефони. на нашия сайт, софтуера е тестван с телефони HTC, а също се предлага и с навигационни системи Holux и KOMOS.
Карти и софтуер на нашия сайт тук

 

Карти за Sygic


Картите за софтуера Sygic са произведени от Телеатлас. Въпросните са детайлни за централна Европа, а също и за България, Гърция, Турция и други страни от източна Европа. В зависимост от това, какво устройство сте си избрали и каква е версията на софтуера, е възможно картите да са, с различни детайли. Картите непрекъснато се обновяват и усъвършенстват, но в повечето случаи, за да получите по-нова версия на картите, е необходимо да закупите софтуера отново.
Карти и софтуер на нашия сайт тук

 

 

 

 

Снимки на Sygic:

 

 

 

Меню на Sygic
Меню на Sygic

 

 

Sygic по време на навигация
Sygic по време на навигация

 

 

Карта на Sygic
Карта на Sygic

 

 

Sygic опция за камион

Sygic опция за камион
 

 

Sygic опция за камион

Sygic опция за камион
 

 

КОМОС със Sygic

КОМОС със Sygic
 

 

Холукс със Sygic

Холукс със Sygic

 

Етикети: Sygic