Условия за връщане на продукт описани в детайлиВ срок от 15 работни дни (за някои продукти 30), след като получите продукта, имате право да го върнете, без да посочвате причина, а ние ще възстановим изцяло заплатената за него сума. Процедурата има следните стъпки:


1. Уведомявате ни за вашето желание, да върнете продукта. Уведомяването се извършва по телефон, по е-мейл или с попълване на данни в нашата форма за рекламации и връщане. Предпочитаният от нас начин е: попълване на данни в нашата форма за рекламации и връщане.


2. Доставяте продукта в офиса на фирмата, на адрес: гр София бул. България № 48. Доставката се извършва лично или с куриер, ако използвате куриер, разходите за куриерската услуга се поемат от Вас и пратката се изпраща без да има отбелязан наложен платеж.


3. Ние преглеждаме продукта, въпросният трябва да е в пълен комплект, да са налични: кутия, устройства, аксесоари, книжки, стикери, предпазни лепенки, тоест трябва да пазите и да върнете всичко. Софтуера и картите на продукта, не трябва да са регистрирани или обновявани. Необходимо е въпросният, да е в безупречен търговски вид, както сте го получили от нас.


4. Вие предоставяте номер на банкова сметка, по която ние ще възстановим заплатената за продукта сума, в срок максимум до 14 дни, от датата, на връщане, на продукта. Номерът на банковата сметка, се предоставя на хартиен носител или по е-мейл. Предпочитаният от нас начин е: по е-мейл и съответно, ако предоставите сметката по е-мейл възстановяването ще стане по-бързо.


5. Ако не са спазени условията за връщане например продукта има драскотини опаковката е повредена, липсват елементи от продукта и други, е възможно връщането да бъде отказано или да бъде начислена такса в размер от 15% до 50% от цената на придобиване.Не подлежат на връщане:
1. Софтуерни продукти, които са разпечатани. И по-конкретно, ако закупите софтуер, можете да върнете продукта преди го разпечатате, след като разпечатате пратка с компютърен софтуер, губите правото за връщане.
2. Продукти с регистриран и обновен софтуер. Поради тази причина не бързайте да правите регистрация и обновяване, защото няма да можете да върнете продукта.
3. Продукти по индивидуална поръчка. Ако някой продукт спада към графата индивидуална поръчка, ние ще Ви уведомим за това и ще поискаме Вашето съгласие преди да обработим поръчката, също ще е необходимо да се остави капаро.Съвети и акценти: 
Ако не сте сигурни във Вашия избор и мислите да се възползвате от услугата за връщане на продукт, е добре да пазите внимателно и грижливо устройството, както и всичко свързано с него. Поради тази причина препоръчваме продукта да бъде разопакован внимателно и тестван за кратко, но не ползван продължително.
 

FB